«Η κάρτα ήταν τρόπος απαλλαγής από τον κόσμο, όχι από τη βία»

Για τις συνέπειες πιθανής αναστολής της κάρτας φιλάθλου αλλά και για τους παίκτες που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΛ τοποθετήθηκε η Αριάδνη Γενεθλίου.

Η εκπρόσωπος τύπου της κυπελλούχου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για...

...το μέτρο της κάρτας φιλάθλου: «Ήμασταν η πρώτη ομάδα που αντιδράσαμε. Οι λόγοι είναι οι ίδιοι, αντί να προσπαθήσουμε όλα τα υπόλοιπα πράγματα, καταλήξαμε στην τελευταία λύση, της εφαρμογής του μέτρου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ασφάλεια στα γήπεδα. Το είδαμε και στην πράξη αφού δεν κατάφερε να εφαρμοστεί. Ήταν ένας τρόπος να απαλλαγούμε από όλο τον κόσμο και όχι από την βία. Ήμασταν η ομάδα που ζήτησε τη κατάργηση του μέτρου. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί».

...το αν η αναστολή του μέτρου, θα βοηθήσει τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα: «Σίγουρα θα βοηθήσει να αλλάξει το σκηνικό. Αν και εμείς βγάλαμε την αντί-κάρτα, ο απώτερος σκοπός είναι ο κόσμος να απολαμβάνει τη χαρά του να βρίσκεται στο γήπεδο. Ευελπιστούμε να δώσουν αυτή την οικονομική βοήθεια στην ομάδα, επιστρέφοντας και στο γήπεδο. Αν αποσυρθεί η κάρτα, θα βοηθήσει πολύ στο να αυξηθούν τα διαρκείας και να έρθει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα».

...το αν θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει ο κόσμος: «Αν ανασταλεί, σαφώς και θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ήδη υπάρχει ανταπόκριση και ο κόσμος ρωτά».

...την εξέλιξη της προετοιμασίας: «Συνεχίζεται κανονικά. Έχουμε τις εργομετρικές εξετάσεις αυτές τις ημέρες. Θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας. Μέχρι και τις 7 Ιουλίου που θα μεταβούμε στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

...το ενδεχόμενο φιλικού πριν την αναχώρηση: «Έχουμε φιλικό στις 5/7 με την Αιγυπτιακή Ζάμαλεκ. Θα είναι κλειστό για το κοινό. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο αν θα είναι τηλεοπτικό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

...τον προγραμματισμό της ομάδας: «Υπάρχει ο προγραμματισμός, γίνεται δουλειά. Όπως ξεκαθαρίσαμε, αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα γίνει με τον πρόεδρο και αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Από εκεί θα ξέρουμε και κάποια πράγματα, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως στο οικονομικό. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε στο ψάξιμο για 3-4 προσθήκες».

...τους Λάφερτι και Γκαζαριάν: «Δεν θα συζητάμε για κάτι που δεν είναι σίγουρο. Κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω. Ακόμα και με τον Βοζίνια, ξέραμε ότι θα ανανεώσει. Ήταν μια μικρή λεπτομέρεια όμως που δεν είχε σίγουρη την ανανέωση. Αν δεν είμαστε σίγουροι δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Για το αν μας ενδιαφέρει κάποιος επιθετικός που γράφεται τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που έχουμε τους Χουράδο και Ιβάν Κάρλος νομίζω είναι «κλειδωμένες» οι θέσεις. Είναι ονόματα που ανεβάζουν το μπάτζετ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, όμως θεωρώ ότι έχουμε «κλειδωμένες» της θέσεις στην επίθεση»

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ