Καραβίδας: «Καλύτερος από τον Καζού ο Ζοαζίνιο»

Στη μεταγραφική δραστηριότητα της Δόξας, τις κινήσεις των μεγάλων και την κάρτα φιλάθλου αναφέρθηκε ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας) με δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

«Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού. Υπολείπεται η μεταγραφή του στόπερ, κάναμε ήδη 6 μεταγραφές. Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα με εργομετρικά και προσαρμογή παικτών. Δεν ήταν εύκολο να υπογράψουμε τον Καρλάο, ήταν παίκτης με υψηλό κασέ.

Προσπαθήσαμε να του μεταφέρουμε τα καλύτερα για τη Δόξα, είμασταν σε επαφές ένα μήνα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής για τα δικά μας δεδομένα. Πληρώσαμε και πήραμε τον Καρλάο, όμως δεν ήμαστε αδιάφοροι για τον Σαντίκ, γνωρίζει ο ίδιος ότι τον θέλουμε, περιμένουμε τα νεότερα από την ομάδα του στην Ισπανία. Μακάρι να κλείσει.

Είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία 7 χρόνια κρατήσαμε το 75% των ποδοσφαιριστών μας, πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή περίοδο. Δεν είναι θέμα κούρασης το ράβε - ξήλωνε της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα στάθηκαν εμπόδιο, όμως τώρα καταφέραμε να φέρουμε τη Δόξα σ' ένα πολύ καλό σημείο, να μην χρωστάμε σε κανέναν. Ανεβάσαμε λίγο το μπάτζετ και το πήχη και καταφέραμε αυτή τη χρονιά να ξεκινήσουμε από κάπου», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Δόξας.

Ερωτηθείς για το επίπεδο του νέου πρωταθλήματος με βάση τις κινήσεις των μεγάλων ομάδων, ο Χριστοδούλου τόνισε: «Τον Ζοαζίνιο τον γνωρίζω πολύ χρόνια, είναι καλύτερος από τον Καζού. Είναι πιο σοφός και πιο προσεγμένος ο ΑΠΟΕΛ στις μεταγραφές του. Η Ομόνοια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη εφέτος, ο ποδοσφαιριστής από την Κοπεγχάγη είναι πολύ καλός, όπως και ο Ουζόχο, αν κλείσει. Η Ομόνοια πιστεύω θ' ανέβει σκαλοπάτι. Η Ανόρθωση θα έχει τη σφραγίδα του Τιμούρ Κετπσάγια, πάει σε γνώριμές λύσεις. Αν οι μεγάλοι είναι δυνατοί, θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Εμείς επίσης θα είμαστε διαφορετικοί στη νέα σεζόν» .

Τέλος, ο πρόεδρος της Δόξας χαρακτήρισε την κάρτα φιλάθλου ως φθηνή δικαιολογία για την απουσία του κόσμου: «Ας την αναστείλουν και θα δείτε ότι δεν θ' αλλάξουν πολλά σε ότι αφορά την προσέλευση. Δεν θα έχουμε θεαματικές αλλαγές«».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς