Κατάληξη με Κατελάρη-Το στοιχείο που ευνόησε Ομόνοια και παίκτη

Προς θετική κατάληξη οδεύει το σίριαλ μεταξύ Ομόνοιας και Φάνου Κατελάρη. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Το τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φράνσις Ουζόχο, ενώ δεν ενδιαφέρεται απαραίτητα για περιπτώσεις ονόματα, αλλά ποιοτική ενίσχυση.  

Η ομάδα της Λευκωσίας πλησιάζει τα πρώτα 1000 εισιτήρια διαρκείας ενώ βρίσκεται κοντά σε τερματοφύλακα και μέσο. 

Οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη προπόνηση: «Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο γήπεδο της ΠΑΑΕΚ. Στην πρώτη προπόνηση θα γίνει και ένα fan day, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, άλλες ομάδες του σωματείου καθώς και συνεργείο για τα εισιτήρια διαρκείας. Θα αρχίσει στις 17:00-21:00 με την προπόνηση να ξεκινά στις 18:30. Η χωρητικότητα είναι 2800 θεατές».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές. Είμαστε κοντά σε τερματοφύλακα και μέσο καθώς και σε ένα ποδοσφαιριστή που θα έρθει δοκιμαστικά. Μετά θα ακολουθήσει μεταγραφή αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού».

Για τον Ουζόχο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει και είμαστε σε επαφές».

Για τα προβλήματα τραυματισμού των Παναγή και Χριστοφή: «Ο Χριστοφή είναι εδώ και αρκετό καιρό καλά. Εδώ και ένα μήνα δούλεψε μόνος του και μεθοδευμένα. Ο Παναγή χρειάζεται ακόμη χρόνο όπως και ο Μαρίνος Τζιωνής».

Για τον Κατελάρη: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Φάνο για επέκταση της συνεργασίας μας. Η θέληση και των δυο πλευρών το έκανε ακόμη πιο εύκολο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αν θα γίνει μεταγραφή που να προκαλέσει αίσθηση: «Για εμάς δεν ισχύει καθόλου αυτό. Αυτό που θέλουμε είναι ο ποδοσφαιριστής να μπορεί να ανταποκριθεί στα όσα χρειάζεται η Ομόνοια. Δεν μας απασχολεί αν θα κάνει αίσθηση η μεταγραφή. Δεν θέλουμε απλά ένα πυροτέχνημα. Γίνεται πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια από την ομάδα προγραμματισμού και ευχόμαστε στο τέλος της ημέρας να δώσουμε στον κόσμο μας αρκετές χαρές».

Για το Μακάρειο: «Με έγγραφα και ντοκουμέντα που παρουσίαζαν πως το Μακάρειο στάδιο δεν ήταν γήπεδο για είναι σε λειτουργία. Χειριστήκαμε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα το θέμα του σταδίου. Η πολιτεία πρέπει να δώσει έμφαση στην διαπαιδαγώγηση και να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Αφού με πάμπολλους τρόπους να το ποδόσφαιρο επιστρέφει αρκετά πίσω στην πολιτεία».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε τα πρώτα 1000. Ο ρυθμός είναι πολύ καλός καθώς και με τις ευκολίες πληρωμής. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ο κόσμος μας να είναι δίπλα στην ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Δειτε Επισης

Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης