Αρνητικός ο Καζού-Την επόμενη εβδομάδα… υπογράφει χωρίς λεφτά!

Η Σάντος επιχειρεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Καζού, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να προσπαθεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της με κάποιον τρόπο και τη νέα χρονιά.
 
Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βραζιλίας ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και επιδίωξη είναι να μπουν οι υπογραφές για επέκταση της συνεργασίας, μια και ο προπονητής της ομάδας Ζόρζε Σαμπάολι, έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και ζήτησε να λάβει μέρος στη φετινή προετοιμασία.
 
Γι’ αυτό εξάλλου υπήρξε καθυστέρηση σχετικά με την κινητικότητα από πλευράς ΑΠΟΕΛ για να πάρει τον παίκτη. Στη Σάντος θέλουν ο παίκτης να παραμείνει στις προπονήσεις και να φανεί εάν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα για τη νέα χρονιά.
 
Η Σάντος έκανε πρόταση στον 23χρονο αριστερό μπακ. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (26/06), όπως καταγράφουν Μέσα στη χώρα του καφέ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έμεινε ικανοποιημένη από την οικονομική προσφορά.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα μπούμε στο νέο μήνα, έχει την ευχέρεια να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος, καθώς θα βρίσκεται πλέον έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Σάντος που θα τον χάσει δηλαδή χωρίς να πάρει χρήματα για τη μετακίνησή του.
 
Πέραν του ΑΠΟΕΛ που ενδιαφέρθηκε να τον έχει και του χρόνου στο ρόστερ του, για τον ποδοσφαιριστή «κυνηγούν» οι Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) και η Γκουερετάρο (Μεξικό), σύμφωνα με αναφορά στην Βραζιλιά, ενώ συμπληρώνεται ότι ο παίκτης θέλει την ανανέωση με την Σάντος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης