Έπιασαν δουλειά οι νεοαποκτεθέντες υπό το βλέμμα Κονναφή

Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Σάλαι, Γκακπέ και Γιαννιώτα, ολοκλήρωσε την απογευματινή του προπόνηση ο Απόλλωνας. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό το βλέμμα της διοικητικής ηγεσίας της ομάδας και του Διευθυντή Ποδοσφαίρου κ.Πέτρου Κονναφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με τους Σάλαι, Γκακπέ και Γιαννιώτα να είναι τα νέα πρόσωπα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (28/06).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό το βλέμμα της διοικητικής ηγεσίας της ομάδας και του Διευθυντή Ποδοσφαίρου κ.Πέτρου Κονναφή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Το Σάββατο (29/06) η ομάδα μας θα δώσει το 3ο φιλικό παιχνίδι της επί Αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Δυναμό Μόσχας στις 19:00 ώρα Κύπρου.

Γραφείο Τύπου 
Απόλλωνα Λεμεσού

Δειτε Επισης

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Dream Team της Ελλάδας-Βύθισε τις Μαγυάρες με αδιανόητη εμφάνιση
Ο Ντε Γιονγκ απέλυσε τον ατζέντη του, βάζοντας σε πάγο τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο
Για πάντα στο λιμάνι ο Φουρνιέ-Έτοιμοι να υπογράψουν επέκταση συνεργασίας
Νέα αρχή για το κυπριακό Futsal-Παρουσίασε το πλάνο στα σωματεία ο Λοΐζίδης
Παρουσίασε τον Γκέιμπριελ Κρεκ ο Κίρζης-«Μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, με προοπτική να γίνει μέτοχος πλειοψηφίας»
Δημόσια έκκληση από τον Λοϊζίδη για παράταση της εφαρμογής της νέας κάρτας φιλάθλου
«Το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο, πίστεψαν ότι έπιασες το ταβάνι σου και σε θεώρησαν περιττό»
Επίσημα στον Άρη ο Χάμπος Χαραλάμπους μέχρι το 2028
Στη Βραζιλία συνδέουν και τον ΑΠΟΕΛ με τον Νταβίντ Λουίζ
Μοιράζει στους οπαδούς της Πάφου FC μπόνους εγγραφής 40 ευρώ η Fonbet!