«Σπάσαμε ρεκόρ 24 ετών στη Νέα Σαλαμίνα, παίρνω μαζί μου ένα σύντροφο ζωής»

Επίσημα παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί από χθες (30/6) ο Ρομάν Γκολομπάρτ. Ο Ισπανός στόπερ αποχωρεί από την Κύπρο μετά την μονοετή του παρουσία στην ομάδα της Αμμοχώστου και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Νετάνια. 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε να αποχαιρετήσει άπαντες στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας αλλά και τους Κύπριους φίλαθλους.

Η ανάρτησή του:

«Αφήνω τη Νέα Σαλαμίνα μετά από μία σεζόν με απίστευτες εμπειρίες. Καταφέραμε πολύ περισσότερα απ΄ όσα περίμεναν χάρη στη δουλειά και το ταλέντο αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτών των όμορφων βραδιών στο Αμμόχωστος όπου ο κόσμος μας έδινε δύναμη απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Καταφέραμε να σπάσουμε ρεκόρ 24 ετών. Αυτό έγινε χάρη σε πολλά άτομα. Από τον Πρόεδρο, τη διοίκηση, όσους εργάζονται στο κλαμπ, το επιτελείο, τους γιατρούς και τους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον κύριο Λευτέρη ο οποίος με φρόντισε από την πρώτη στιγμή στη Βουλγαρία μέχρι σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου που κάνουν το ποδόσφαιρο μαγικό. Πήρα πολλά από εσάς. Συνεχίστε να υποστηρίζετε τις ομάδες σας. Αφήνω την Κύπρο έπειτα από ένα τέλειο χρόνο. Γνώρισα απίθανους ανθρώπους που με έκαναν χαρούμενο. Παίρνω μαζί μου ένα σύντροφο ζωής τον σκύλο μου τον Τόμπι. Ευχαριστώ όλους. Ελπίζω να σας δω σύντομα».

Δειτε Επισης

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan