BINTEO: Οι πρώτες... ντόπες των Ομονοιατών που ζήλεψε ο κάθε οπαδός!

Μπορεί η ομάδα τους τα τελευταία χρόνια να διανύει τη χειρότερη πορεία στην ιστορία της. Μπορεί στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται εκτός στόχων. Μπορεί τα λόγια να κούρασαν. Μα αυτοί κάθε αρχή της χρονιάς, είναι εκεί. Είναι εκεί για να δώσουν την τονωτική ένεση για μια νέα αρχή, ελπίζοντας ότι η χρόνια που τους περιμένει επιτέλους θα είναι όντως διαφορετική. 

Για τους οπαδούς της Ομόνοιας, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα τελευταία χρόνια, απέδειξαν ότι όταν χρειάζεται είναι δίπλα στην ομάδα τους και ιδιαιτέρως στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας τους. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, σήμερα το απόγευμα (3/7) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση των πρασίνων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Η ανοικτή προπόνηση της Ομόνοιας, θα συνδυαστεί επίσης και με Fan Day με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών των πρασίνων, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, όπως και των τμημάτων της πετόσφαιρας και του φούτσαλ.

Γυρίζοντας λίγο πίσω τον χρόνο ωστόσο, είναι οφθαλμοφανές πώς οι φίλοι των πρασίνων δεν γύρισαν ποτέ την πλάτη στην ομάδα τους, με κάθε πρώτη προπόνηση να θυμίζει στον κάθε Ομονοιάτη, άλλες εποχές του ιστορικού αυτού Σωματείου. 

Κάθε χρονιά, αλλά και κάθε αρχή της νέας σεζόν, ο κόσμος της Ομόνοιας αποδεικνύει περίτρανα με το βροντερό του παρών ότι είναι δίπλα στην ομάδα του και στέλνει τα πιο ηχηρά μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και την ηγεσία της ομάδας, ότι είναι εκεί. Άραγε φέτος θα το πράξει;

Θυμηθείτε τις πρώτες επίσημες προπονήσεις της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια:

 

 

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν