«Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής Κύπρου, ούτε καν Βαλένθια…»

Με 29 τέρματα συνέβαλε αποφασιστικά στην επιστροφή της Σλόβαν στα πρωταθλήματα έπειτα από μια πενταετία, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν και κλείνοντας τα αυτιά του στις «σειρήνες» από Ρωσία φιλοδοξεί να παίξει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άντραζ Σπόραρ ετοιμάζεται για τους προκριματικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε συνέντευξή του απέδειξε ότι δεν στερείται αυτοπεποίθησης.

«Προφανώς είναι σημαντικό να μην υποτιμήσουμε τη Σουτιέσκα (σ.σ. αντίπαλος της Σλόβαν στον α’ προκριματικό). Δεν είναι ότι θα πάμε… τρένο μέχρι τα πλέι οφ. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Σουτιέσκα. Όταν προκριθούμε, όπως πιστεύω, θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο», δήλωσε ο Σπόραρ που παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε για τις προηγούμενες αναμετρήσεις της Σλόβαν με τον ΑΠΟΕΛ.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα. Αλλά κι εμείς έχουμε καλή ομάδα. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία μάχη με ανησυχία. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Ας μην κάνουμε τον ΑΠΟΕΛ μια ακαταμάχητη ομάδα. Είναι πρωταθλητής Κύπρου, ούτε καν Βαλένθια. Φυσικά, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά κοιτάμε τον εαυτό μας. Αν παίξουμε όπως κόντρα στη Σλάβια και βελτιωθούμε λίγο αμυντικά, μπορούμε να περάσουμε τους Κύπριους».
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών