To τρολάρισμα του Τορναρίτη: Θα ανακαλύψουμε όπως πάντα την ταχινόπιτα

Το θέμα της κάρτας φιλάθλου αλλά και όσα λαμβάνουν χώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Αναλυτικά:

«ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ Βλακεία ενάντια στην ηλιθιότητα !! Η μια πλευρά ( Βουλή) δεν καταλαβαίνει τι ψήφισε η άλλη πλευρά (Οπαδοί) δεν γνωρίζουν πραγματικά γιατί δεν πρέπει να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου … Αυτό το σκηνικό είναι πολύ Κυπριακό . Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά , της πνευματικής και συναισθηματικής φτώχειας που έχουμε σαν λαός .

Πρέπει και έχουμε την ανάγκη συνεχώς να δημιουργούμε προβλήματα στη ζωή μας εκεί που δεν υπάρχουν !! Νομίζουμε ότι είμαστε μάγκες , ξεχωριστοί … ότι είμαστε ο ομφαλός της γης … Στην πραγματικότητα είμαστε μια φούχτα ψυχικά και συναισθηματικά τραυματισμένα ζώα( Homo Afarensis) που δεν ζούμε την πραγματικότητα τις ζωής μας . Που άπλα κάπου στο παρελθόν έχουμε εσωτερικά πεθάνει και απλά κινείται το κορμί μας πάνω κάτω σαν καράβι στον Ωκεανό χωρίς καπετάνιο .

Δυστυχώς αυτή είναι η Αλήθεια και για αυτό χάσαμε τι μισή Κύπρο , Για αυτό φαλιρίσαμε . Δηλαδή τι θα πάθουμε αν βγάλουμε Κάρτα φιλάθλου ; Μπορεί κάποιος οργανωμένος οπαδός μας να μου πει τι θα πάθει , τι θα γίνει ???? Θα ανακαλύψουν Οι αρχές ότι είναι ο Αλ Καπονε η ο Πάπλο Εσκοπαρ ; Μάλλον θα ανακαλύψουμε όπως πάντα την Ταχινόπιτα . Τα δε κόμματα και Οι δε Βουλευτές μας που πάντα ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους ( κούρεμα – τράπεζες κτλ) δεν μπορούν να βρουν μια μέση λύση ; Να καθίσουν πάνω σε ένα τραπέζι όσο και να χρειαστεί μέχρι να λύσουν αυτό το ανύπαρκτο με αλλά τόσο μεγάλο δε θέμα ; Καλώς ήρθατε στο : ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν