Ιδιάκεθ: «Είπα ότι μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα...»

Ως δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Πετροκούμπ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά την επικράτηση της ομάδας του με 1-0.

Παράλληλα ανέφερε ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση στη Μολδαβία. 

Το αρχικό του σχόλιο: «Όπως περιμέναμε ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Πετροκούμπ είναι οργωνομένη και δυνατή σε φυσική κατάσταση. Έκλεισε καλά τους χώρους. Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολη η πρόκριση όπως περιμέναμε. Θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να τελειώσουμε τη δουλειά».

Για το πώς είδε την Πετροκούμπ και την ομάδα του: «Όχι περιμέναμε ότι η Πετροκούμπ θα ήταν έτοιμη με 15 παιχνίδια στη σεζόν. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Η διαφορά αυτή ήταν εμφανής στο γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο για εμάς σήμερα, δεν ήμασταν άνετοι για να βρούμε τους χώρους. Δεν είχαμε την καλύτερη μας μέρα με την μπάλα στα πόδια. Αλλά οι αντίπαλοι δεν έφτιαξαν ευκαιρίες, ελέγξαμε το παιχνίδι. Θα θέλαμε ακόμα ένα γκολ αλλά έχουμε πλεονέκτημα. Περιμέναμε κάτι τέτοιο, το παίρνουμε φυσιολογικά. Χθες σας είπα ότι κάποτε μιλάμε με ευκολία για κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά είναι διαφορετικά όταν τα αναλύεις. Τα πράγματα ήταν όπως τα περιμέναμε. Σίγουρα θέλαμε περισσότερα γκολ αλλά κρατήσαμε το μηδέν πίσω και έχουμε πλεονέκτημα».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»