Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Προσπάθεια εκμετάλλευσης και δημιουργία δήθεν επιχειρήματος»

  12/07/2019 17:33
«Προσπάθεια εκμετάλλευσης και δημιουργία δήθεν επιχειρήματος»

«Προσπάθεια εκμετάλλευσης και δημιουργία δήθεν επιχειρήματος»

  12/07/2019 17:33

Η συζήτηση που «σήκωσε» η μαζική παρουσία νεοσύλλεκτων εθνοφρουρών στο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Πετροκούμπ (1-0) υποχρέωσε τους Λαρνακείς να πάρουν επίσημη θέση.

Με ανακοίνωσή τους οι «κιτρινοπράσινοι» κάνουν λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης του γεγονότος με σκοπό τη δημιουργία δήθεν επιχειρήματος κατά της κάρτας φιλάθλου, την οποία -όπως τονίζουν- συνεχίζουν να στηρίζουν με θέρμη κι επιθυμούν να λειτουργήσουν ως θεματοφύλακάς της.

«Είναι με λύπη που παρακολουθούμε τη σημερινή δημοσία προσπάθεια εκμετάλλευσης της οργανωμένης παρουσίας ένστολων νεοσυλλέκτων εθνοφρουρών μας στον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας με γνώμονα τη δημιουργία δήθεν επιχειρήματος εναντίον του θεσμού της κάρτας φίλαθλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Το “καληνύχτα ποδόσφαιρο” θα έρθει νωρίτερα-Το μετέφερα στον Υπουργό»

Η εξίσωση των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών μας με όσους θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς ταυτοποίηση είναι επιεικώς θλιβερή. Ως σωματείο ξεκαθαρίζουμε ότι η χθεσινή οργανωμένη παρουσία των ένστολων ταυτοποιημένων εθνοφρουρών έλαβε χωρά συντονισμένα και εντός της έννομης τάξης.

Σημειώνουμε ότι είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε δημοσίως για το θέμα, υπερτονίζοντας για ακόμα μια φορά την ένθερμη υποστήριξη μας στον θεσμό της κάρτας φίλαθλου και τη βούλησή μας να λειτουργήσουμε ως θεματοφύλακας του», αναφέρει το ανακοινωθέν της ΑΕΚ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας