Η ενδεκάδα του Τιμούρ κόντρα στον Εθνικό

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία δίνει η Ανόρθωση, η οποία στο Δασάκι τίθεται αντιμέτωπη του Εθνικού Άχνας.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν εν μέσω των διπλών προπονήσεων, ενώ Τιμούρ Κετσπάγια και Γιώτης Εγκωμίτης θα δοκιμάσουν πρόσωπα και τακτικές, ενώ θα ελέγξουν και το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του.

Εκτός για την Ανόρθωση οι Οκριασβίλι (σ.σ. τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ζάμαλεκ) και Κατσαράβα (σ.σ. έκανε ατομικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Βασιλακάκης, Ιωάννου, Ράγιος, Ντούρις.
Στον πάγκο: Δημητρίου, Ρώσος, Νικολάου, Σωτηρίου, Κέζος, Χριστοδούλου, Αρτυματάς, Κορέα, Πηλέας, Χατζηπασχάλης, Εγγλέζου, Χατζηβασίλης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρ, Μιγκέλ, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Καπαρτής, Μαρκόσκι, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Παπαγεωργίου.



 

Δειτε Επισης

Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ