Πολλά τα λεφτά, πολλά και τα ερωτηματικά

Αρχές του καλοκαιριού, μόλις λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων, ο Απόλλωνας πιστωνόταν σχεδόν από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. τρεις μεταγραφές.

Ανδρέας Καρώ, Ματίγια Σπόλιαριτς και Ιωάννης Πίττας επέστρεφαν στο Κολόσσι κουβαλώντας μια πολύ καλή σεζόν αγωνιζόμενοι υπό μορφή δανεισμού σε Πάφο, Αλκή και ΕΝΠ αντιστοίχως. Λίγες εβδομάδες αργότερα στο «κυανόλευκο» ρόστερ υπάρχει μόνον ο ένας (Πίττας), που είναι αμφίβολο πόσο χρόνο συμμετοχής θα παίρνει, όταν όλοι οι νεοφερμένοι φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Σε πρόσφατο poll από την omada.com.cy οι φίλοι του Απόλλωνα εμφανίστηκαν διχασμένοι για το αν ήταν σωστή η πώληση του Σπόλιαριτς στην ΑΕΚ. Η παρουσία στο ρόστερ των πιο έμπειρων Περέιρα, Παπουλή, Μάρκοβιτς και Γκακπέ (που μπορούν να παίξουν πίσω από τον επιθετικό) ώθησαν τον 22χρονο μέσο να ψάξει τη φυγή.

Οι δυσοίωνες προοπτικές ως προς τις ευκαιρίες ώθησαν και τον Καρώ στην πόρτα εξόδου. Η απόφαση της Λάτσιο να τον αποκτήσει είναι μια ευκαιρία ζωής για τον 22χρονο στόπερ, έστω κι αν αρχικά παραχωρήθηκε υπό μορφή δανεισμού στη Σαλερνιτάνα. Για κάθε αμυντικό καλύτερο σχολείο από την Ιταλία δεν υπάρχει…

Ο Απόλλωνας καρπώθηκε €160.000 και εξασφάλισε ποσοστό 10% επί πιθανής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι φίλοι του που θέτουν το ερώτημα, αν αυτό το deal ήταν η πιο συνετή κίνηση.

Ο γηγενής και διεθνής Καρώ, προερχόμενος από δύο γεμάτες σεζόν σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφο, φάνταζε στα μάτια των περισσοτέρων ως πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση έναντι των σχεδόν συνομήλικών του Βαχίντ Σελίμοβιτς και Ντιλάν Ουεντραόγκο.

Σε ό,τι αφορά τον νεοφερμένο Ατίλα Σάλαϊ, ακόμη δεν υπάρχει αξιόπιστο αγωνιστικό δείγμα, ωστόσο σε οικονομικό επίπεδο ο Απόλλωνας επένδυσε στον Ούγγρο ένα ποσό πολλαπλάσιο από αυτό που εισέπραξε για τον Καρώ.

Μένει να φανεί, αν καθ’ οδόν για τη διεκδίκηση των εγχώριων πρωτείων οι ιθύνοντες πήραν τις δύσκολες, οδυνηρές, ζόρικες, πλην σωστές αποφάσεις ή αν ξεφορτώθηκαν πολύ γερά χαρτιά στο βωμό ενός θησαυρού που θα αποδειχθεί άνθρακας…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια