«Ακόμη καλύτερη εικόνα στο Κισινάου. Δεν έχουμε ταβάνι»

Για τον δεύτερο αγώνα στον α' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην Πετροκούμπ, τη μεταγραφική δραστηριότητα, τους τραυματίες και τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων για...
...τον αγώνα με την Πετροκούμπ: «Μας προετοίμασε το πρώτο 90λεπτο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Αν και πήραμε αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να πάμε στο Κισινάου και να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα. Να πάμε εκεί και να καθαρίσουμε τον αγώνα και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο».

...το επίπεδο της Πετροκούμπ: «Ως είθισται σε κάθε αναμέτρηση πρέπει να είσαι διπλά και τριπλά προσεχτικός. Για να παίζει στην Ευρώπη πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, σεβασμό».

...τα προβλήματα: «Ενδεχομένως να είναι στο αεροπλάνο αυτοί που ήταν εκτός στο πρώτο αγώνα. Πριν από λίγο είχαμε προπόνηση και θα έχουμε ακόμη μια αύριο. Έχουμε την ελπίδα πως θα είναι περισσότερες οι επιλογές για τον προπονητή μας αλλά ας ελπίσουμε πως θα πάνε όλα καλά στις προπονήσεις».

...τον Βερντάσκα: «Δεν έχουμε τελειώσει με τις μεταγραφές. Ο προγραμματισμός τρέχει. Πάγια πολιτική μας ήταν να συζητούμε κάτι που είναι επίσημο».

...τον κόσμο που θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα: «Έχει αρχίσει να έρχεται σε επαφή ο κόσμος μαζί μας. Μερικές δεκάδες αναμένονται να έρθουν μαζί μας».

...τα διαρκείας: «Δεν έχουμε βάλει «ταβάνι» για τα διαρκείας. Ξεπεράσαμε τα δυο χιλιάδες σε τόσο μικρό χρόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας και καλούμε όλους τους ΑΕΚτζίδες να είναι κοντά μας».

Στο τέλος της κουβέντας του δεν παρέλειψε να μεταφέρει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Λευτέρη Ελευθερίου.

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
Λήξη συναγερμού-Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ