Πέρασε... πριονοκορδέλα Ομόνοια και Κύπρο ο Ζίβετς

Μολονότι το περασμένο καλοκαίρι έβαλε υπογραφή σε τριετές συμβόλαιο, ο Σάσα Ζίβετς αποχώρησε από την Ομόνοια έπειτα από μόνο μία σεζόν. Αν ήταν στο χέρι του, ίσως να ήταν και πιο σύντομη η θητεία του στην Κύπρο, που κατά τα φαινόμενα δεν θα θέλει ούτε να τη θυμάται!

Ο 28χρονος άσος επέλεξε να επιστρέψει στην Πολωνία (σ.σ. αγωνιζόταν για μια τετραετία στην Πιαστ Γκλίβιτσε, πριν φορέσει τα πράσινα), αυή τη φορά για λογαριασμό της Ζαγκλεμπιε Λιούμπιν και σε συνέντευξή του σε τοπικό Μ.Μ.Ε. σκιαγράφησε με τα πιο μελανά χρώματα την εμπειρία του στο νησί της Αφροδίτης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωσε Καλλικά η Ομόνοια-«Οι παίκτες να καταλάβουν πως υπάρχει πίεση»

«Ήλθα εδώ για να παλέψω για το πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να παραμείνω στην Ομόνοια για ακόμη δύο χρόνια, όση ήταν η ισχύς του συμβολαίου μου, είτε έπαιζα είτε όχι, και να κερδίζω περισσότερα χρήματα από ό,τι τώρα. Έφυγα, επειδή αγαπώ το ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά o Ζίβετς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε μια πρόταση και από την τουρκική Ερζουρούμσπορ (σ.σ. υποβιβάστηκε), αλλά προτίμησε την Ομόνοια.

«Δεν είχα καλύτερες απολαβές στη ζωή μου απ' ό,τι στην Κύπρο, αλλά η λίστα των θετικών έχει τέλος. Το κυπριακό πρωτάθλημα έχει καλό επίπεδο, υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εκεί, αλλά είναι ένα πλήρες χάος. Για τα γήπεδα δεν υπάρχει σωτηρία. οι αγωνιστικοί χώροι είναι στα ίδια χάλια, οι υποδομές φτωχές. Στην πέμπτη κατηγορία στην Πολωνία πιθανότατα θα βρω παρόμοιες συνθήκες με αυτές στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τα νέα δεδομένα με Ουζόχο και μεταγραφές

Στα επίσημα παιχνίδια αισθάνεσαι ότι είναι λίγο καλύτερα από το να παίζεις φιλικά, διότι στις κερκίδες δεν υπάρχει καθόλου κόσμος. Η οργάνωση είναι καταστροφική. Δώσαμε το πρώτο παιχνίδι μας στις 25 Αυγούστου και το επόμενο ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι οι ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα έπρεπε να ξεκουραστούν. Στην πρεμιέρα διεξήχθησαν μόνον οι μισοί αγώνες στις 25 Αυγούστου, άλλοι δύο τον Σεπτέμβριο και ένας με το τέλος του πρώτου γύρου, τον Ιανουάριο. Όταν σκέφτομαι αυτά που έχω περάσει, νομίζω ότι δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια», συνέχισε ο Σλοβένος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η πρώτη λέξη που έμαθε ήταν το σιγά και πως η Ομόνοια ήταν απρόθυμη να τον βοηθήσει ακόμη και σε απλά ζητήματα. όπως π.χ. την πλημμύρα στο διαμέρισμά του μετά από έντονη βροχόπτωση.

«Το πιο βασικό ήταν πως η σύζυγός μου δεν αισθανόταν καλά στην Κύπρο. Ήδη το Χειμώνα ήξερα ότι έκανα λάθος και ήθελα να φύγω. Έμεινα γιατί επέμενε ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου. Δεν έχουμε παιδιά, αν είχαμε δεν ξέρω τι άλλο θα συνέβαινε εκεί, αλλά, όταν ο άνθρωπός σου δεν είναι χαρούμενος, και στη Ρεάλ ή την Μπαρσελόνα να πας, δεν θα δίνεις όσα μπορείς στο γήπεδο», κατέληξε ο 28χρονος άσος.

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ