Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το ξεχωριστό αντίο του Σάβιτς: Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά...

  15/07/2019 22:32
Το ξεχωριστό αντίο του Σάβιτς: Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά...

Το ξεχωριστό αντίο του Σάβιτς: Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά...

  15/07/2019 22:32

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Ερυθρό Αστέρας, ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 

Αναλυτικά:

«Πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη! Εσείς και όλοι οι άλλοι! Μεγάλωσα μαζί σας, άρχισαν να τραγουδούν για σένα! Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε μια ευκαιρία, ένα προνόμιο να φορέσω και να υπερασπιστώ αυτό το ιερό σήμα και το κόκκινο και το λευκό!

Να είμαι εκπρόσωπος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! Να είμαι ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου που εισήγαγε τον Ερ. Αστέρα στο Champions League, μαζί με τους συμπαίκτες, το επαγγελματικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να πραγματοποιήσω σχεδόν όλα τα όνειρα της παιδικής μου ηλικίας, να κερδίσω και να σηκώσω τρόπαια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια! Διοίκηση, προπονητής, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που απασχολούνται στο σύλλογο, οπαδοί! Φεύγω με περηφάνια, γιατί με τη συμπεριφορά, την αφοσίωση και τα παιχνίδια δικαιολόγησα την εμπιστοσύνη όλων σας!

Θα χάσω το πνεύμα του maracana, τη στιγμή που θα βγούμε από τη σήραγγα και θα φωνάξουμε δυνατά AJMO CIGANI. Όλα! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ενέργεια και την αγάπη που μου δείξατε και που σας έδειξα! Αγάπη και αγάπη! Αυτή είναι η πιο μεγάλη μου επιτυχία! Ίσως με χάσατε ως παίκτη, αλλά πήρατε και πάλι έναν από σας! Κρατήστε και υπερασπιστείτε το Αστέρι μας όσο καλύτερα μπορείτε! ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας