Τα αιτήματα του Ζαχίντ που αρνείται ν' αποδεχθεί ο ΑΠΟΕΛ

Το όνομα του Γκαγιάς Ζαχίντ φιγουράρει ψηλά στην ατζέντα του μεταγραφικού ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες εβδομάδες τ' όνομα του Νορβηγοπακιστανού άσου του ΑΠΟΕΛ συνδέεται άμεσα με τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε συζητήσεις για παραχώρηση του παίκτη. 

Σημερινό (16/7) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Sport24.gr αναφέρεται στην περίπτωση του μέσου των γαλαζοκιτρίνων και τις πιθανότητες που έχει να ενταχθεί στο τριφύλλι.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζαχίντ δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, αφού δεν υπολογίζεται από τον Πάολο Τραμετσάνι.

Το δημοσίευμα του Sport24.gr:

«Διπλό χτύπημα θέλει να πετύχει ο Νίκος Νταμπίζας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με δύο παίκτες: τον Γκάιας Ζαχίντ και τον Μάρκους Ροντέν. Βέβαια, πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Ζαχίντ έχει αναλάβει να πιέσει τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ για να τον παραχωρήσουν με δανεισμό και ο Νταμπίζας δεν εμπλέκεται στη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως φέρνει αποτελέσματα, αφού τα νέα είναι ενθαρρυντικά.

Παρότι επισήμως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αρνείται να αποδεχτεί τα αιτήματα του Ζαχίντ, ανεπίσημα η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή. Ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν αισιοδοξεί ότι θα ακούσει το "ναι" των Κυπρίων και σύντομα θα έρθει στην Αθήνα για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Όσο για τον Μάρκους Ροντέν τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Σουηδός είναι ελεύθερος, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Καλαβρίας έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Νταμπίζα και προβάρει τα πράσινα. Ο Ροντέν είχε αρνηθεί να ανανεώσει με την Κροτόνε, έψαξε στη Serie A χωρίς να βρει πρόταση και προτίμησε την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για συμφωνία. Ωστόσο είναι σαφές ότι ο 28χρονος κεντρικός χαφ έχει κερδίσει θέσεις στη short-list του Νταμπίζα, επειδή άλλες εναλλακτικές έχουν χαθεί. Επιπλέον, έχει το αβαντάζ ότι είναι αδέσμευτος και ο Παναθηναϊκός δεν μπλέκει σε ατέρμονες κουβέντες, όπως του Ζαχίντ με τον ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία