Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γιατί δεν πέταξαν για Ολλανδία οι Στυλιανού και Εγγλέζου

Αλέξης Πάμπος  16/07/2019 17:43
Γιατί δεν πέταξαν για Ολλανδία οι Στυλιανού και Εγγλέζου

Γιατί δεν πέταξαν για Ολλανδία οι Στυλιανού και Εγγλέζου

Αλέξης Πάμπος  16/07/2019 17:43

Μάριος Στυλιανού και Νικόλας Εγγλέζου ήταν οι δύο απουσίες για την Ανόρθωση κατά τη σημερινή αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας.

Σε αντίθεση με τους επίσης νεοφερμένους Κώστα Αρτυματά (από ΑΠΟΕΛ) και Γιώργο Παπαδόπουλο (από Ερμή), οι οποίοι επίσης ανακοινώθηκαν χθες από το σύλλογο της Αμμοχώστου, ο πρώην άσος του Απόλλωνα έμεινε πίσω λόγω... εκκρεμοτήτων.

Για την ακρίβεια, ο 26χρονος δεξιός μπακ έπρεπε να περάσει από τα γραφεία του λεμεσιανού συλλόγου, προκειμένου να πάρει τα χαρτιά του και όσα είχε λαμβάνειν από το σύλλογο. Αυτό δεν ήταν δυνατόν να συμβεί χθες, διότι απουσίαζε ο γενικός διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης.

Σε ό,τι αφορά τον Εγγλέζου, το θέμα ήταν οικογενειακό, καθώς αρρώστησε το παιδί του. Από τη στιγμή που προέκυψε η περίπτωση Στυλιανού, η Ανόρθωση άλλαξε το εισιτήριο του Εγγλέζου, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί.

Οι δύο άσοι της «Κυρίας» θα αναχωρήσουν το βράδυ της Τρίτης (20:30) από τη Λάρνακα και με ενδιάμεση πτήση θα αφιχθούν στην Ολλανδία, όπου θα τους περιμένει ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρίνος Μήτρου, προκειμένου να τους οδηγήσει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας