Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ανακοινώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση

  16/07/2019 18:53
Ανακοινώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ανακοινώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση

  16/07/2019 18:53

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στην αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρης στο Αντώνης Παπαδόπουλος, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας της Ανόρθωσης.

Η διοίκηση της «Κυρίας» έχει αποστείλει ήδη τη σχετική ειδοποίηση στους μετόχους καθώς και την ατζέντα της συνέλευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσκληση Σε Ετήσια Γενική Συνέλευση Εταιρείας

Δίδεται ειδοποίηση στους Μέτοχους της Εταιρείας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ότι την Πέμπτη 08 Aυγούστου 2019 στις 6.00 μ.μ., στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Παρουσίαση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την περίοδο 1/1/2018 μέχρι 31/12/2018 μαζί με τη έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρείας.

2. Επαναδιορισμός Ελεγκτών της Εταιρείας και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

3. Οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να διεξαχθεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Λάρνακα, 16 Ιουλίου 2019

Σημειώσεις:

(α) Κάθε μέτοχος που δικαιούται να παραστεί στην πιο πάνω Συνέλευση, δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπο για να παραστεί εκ μέρους του με την συμπλήρωση και κατάθεση του Πληρεξούσιου Εγγράφου που επισυνάπτεται. Δεν είναι αναγκαίο ο αντιπρόσωπος αυτός να είναι μέτοχος της Εταιρείας. Το Πληρεξούσιο Έγγραφο θα πρέπει να κατατεθεί στο Εγγεγραμμένο Γραφείο της Εταιρείας στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον χρόνο που ορίστηκε η Συνέλευση.

(β) Αντίγραφο των Οικονομικών Καταστάσεων μπορούν να ληφθούν από τα γραφεία της Εταιρείας στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας