Η επίσημη απάντηση από τον ΑΠΟΕΛ γιατί έπαιξε σενάριο φυγής Ζαοζίνιο

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σενάρια για νέα ενίσχυση από τον ΑΠΟΕΛ στο αριστερό άκρο και αποχώρηση από το ρόστερ του Ζαοζίνιο, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
 
Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση για το θέμα αυτό ήρθε δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου, στις δηλώσεις του στη Cablenet πριν από την έναρξη του φιλικού με την Δόξα.
 
«Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει αριστερό μπακ. Είναι ο Ζοαοζίνιο. Με το που πήγε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία για προετοιμασία ο ποδοσφαιριστής μετέφερε στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου ότι έχει ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο όπως μας είπε είναι διαχειρίσιμο.  Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι αυτό το πρόβλημα λύθηκε στο διήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες και πήγε στην Πορτογαλία. Άρα συνεχίζουμε κανονικά, δεν υπάρχει θέμα απόκτησης αριστερού μπακ» σημείωσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας