Κάνει συμπαίκτη του Κολοβού τον Ζαχίντ-Δεν καλύπτει το 50% των αποδοχών του

Πρώτο θέμα στα ελλαδικά Μέσα φιγουράρει τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ, που τον θέλουν να μετακινείται στον Παναθηναϊκό. 
 
Όπως αναφέρεται ωστόσο, «για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, ο Νταμπίζας επικοινώνησε ότι εκείνος δεν θα επανέρθει και ότι δεν προτίθεται να καλύψει περισσότερες από το 50% των αποδοχών του Ζαχίντ, που ξεπερνούν τις 420.000 ευρώ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport24.gr, η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού ήταν αιφνιδιαστική, αφού υπήρχε η αίσθηση ότι ο Νίκος Νταμπίζας θα έκλεινε πρώτα τον στόπερ ή τον κεντρικό χαφ. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενέργησε με μυστικότητα και συμφώνησε με τον 26χρονο εξτρέμ αμέσως μόλις αποδεσμεύτηκε από την Ομόνοια.

Ακόμα ένας από τους βασικούς στόχους του Νταμπίζα προέρχεται από την κυπριακή αγορά. Πρόκειται για τον Γκάιας Ζαχίντ, η υπόθεση του οποίου έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας συγκριτικά με του Κολοβού. Ο Νταμπίζας έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά του και το "happy end" εναπόκειται στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ.

Επί της ουσίας, οι κινήσεις του Νταμπίζα λειτουργούν ως μέσο πίεσης προς τους Κύπριους. Για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες, ο Νταμπίζας επικοινώνησε ότι εκείνος δεν θα επανέρθει και ότι δεν προτίθεται να καλύψει περισσότερες από το 50% των αποδοχών του Ζαχίντ, που ξεπερνούν τις 420.000 ευρώ.

Αντίστοιχα, σε άλλες διαπραγματεύσεις στο παρελθόν, ο Νταμπίζας δεν "διέρρεε" το παραμικρό. Στην περίπτωση του Ζαχίντ το σκηνικό έχει μεταβληθεί. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ζητεί τον δανεισμό του και ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει τα περιθώρια. Όμως, θα το κάνει με τις προϋποθέσεις του και δεν θα υποκύψει στους όρους των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ.

Στο μεταξύ, ο Ζαχίντ προσπαθεί να ωθήσει τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προς τον δανεισμό του. Ήδη, ο Νορβηγός με καταγωγή από το Πακιστάν έχει απαρνηθεί ένα μέρος των αποδοχών του για να φορέσει τα πράσινα. Το "ψαλίδι" δεν αρκεί για την επίτευξη της συμφωνίας και ο Ζαχίντ ενδέχεται να κατέβει πιο πολύ, για να πάρει την έγκριση του ΑΠΟΕΛ και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, οι εξελίξεις ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Ο Νταμπίζας περιμένει, ο Ζαχίντ προσπαθεί να βαδίσει προς το μέρος του, όμως οι Κύπριοι έχουν τον τελικό λόγο. Δεν θα πουν εύκολα το "ναι" στον Νταμπίζα, αφού σε αντίθεση με τον Ζαχίντ έχουν την πολυτέλεια να ποντάρουν σε μία πιο συμφέρουσα συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου