Ούτε τον μπελά δεν θέλησε να αγοράσει ο Τραμετσάνι

Τελευταία πρόβα πριν από τα επίσημα παιχνίδια για τον ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε το φιλικό με την Δόξα. Ο Πάολο Τραμετσάνι ζητάει να μπει και επιπρόσθετος χρόνος (30’) προκειμένου να δώσει χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που προφανώς δεν προορίζει για την… πρώτη γραμμή.
 
Και όμως ο Ιταλός τεχνικός σε 120’ δεν είχε να δώσει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στους Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη και Μηνά Αντωνίου.
 
Η κίνηση του 48χρονου τεχνικού σχολιάστηκε αρνητικά, με πολλούς οπαδούς να κατηγορούν (και) γι’ αυτό το λόγο τον Πάολο Τραμετσάνι.
 
Πάντως, εξ όσων φαίνεται – από τη στιγμή που και από επίσημα χείλη – δεν σχολιάστηκε οτιδήποτε για οποιοδήποτε πρόβλημα των παικτών, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν ασχολήθηκε να χρησιμοποιήσει έστω και λίγο τους τρεις ποδοσφαιριστές, ώστε να αγοράσει τον μπελά τουλάχιστον.
 
Τους κράτησε μέχρι το ζέσταμα και δεν τους έδωσε χρόνο συμμετοχής. Με αυτό τον τρόπο έβαλε και άλλο λάδι στη φωτιά όσον αφορά τη φημολογία για περιθωριοποίηση του Γιώργου Εφραίμ – ο Αλωνεύτης δεν θεωρείται βασικός, ενώ ο Μηνάς Αντωνίου δεν ξεκαθάρισε εάν θα δοθεί εκ νέου δανεικός.
 
Όσον αφορά στον Ζαχίντ, από τη στιγμή που ούτε στην Αυστρία αγωνίστηκε έστω και έναν λεπτό, ούτε και κόντρα στην Δόξα, είναι αυτονόητο ότι οι πληροφορίες για αποχώρησή του (με οποιοδήποτε τρόπο) δεν είναι τυχαίες. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ