Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
header image
trans gif

«Κράτησε 5-10 λεπτά, με πήρε τηλέφωνο ο Τιμούρ»

  17/07/2019 14:05
«Κράτησε 5-10 λεπτά, με πήρε τηλέφωνο ο Τιμούρ»

«Κράτησε 5-10 λεπτά, με πήρε τηλέφωνο ο Τιμούρ»

  17/07/2019 14:05

Τον τρόπο με το οποίο προέκυψε η συμφωνία και επέστρεψε στην Ανόρθωση αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν κάτι που το ήθελα από την ημέρα της αποχώρησής μου, να επιστρέψω. Είμαι εδώ και θα δουλέψω όπως και όλα τα παιδιά για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει, «ήταν μια διαπραγμάτευση που κράτησε 5-10 λεπτά. Όσο απλό και να ακούγεται, με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής μου είπε να επιστρέψω στην Ανόρθωση και έγινε. Δεν είχα ενδοιασμούς και δεν είχαμε καθόλου διαφορές στο οικονομικό».

Ποια η άποψη σου για τον Λόρια; 

«Είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας. Στις δυο μέρες που τον γνωρίζω τα πάμε αρκετά καλά. Οι δυο… Γιώργηδες της ομάδας. Το κλίμα γενικότερα στην ομάδα είναι άριστο. Οι στόχοι πρέπει να είναι ομαδικοί».

Υπήρξε πικρία που έφυγες: 

«Η πικρία ήταν ότι δεν το περίμενα να έφευγα. Δεν είχα δώσει λόγους ούτε με τη συμπεριφορά, ούτε με την απόδοσή μου. Δεν είναι θέμα δικαίωσης η επιστροφή μου. Πρέπει να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Για τον Τιμούρ: 

«Ξέρουμε όλοι ποιος είναι, ξέρουμε τη φιλοσοφία του και πόσο απαιτητικός είναι».

Για την νέα Ανόρθωση: 

«Πλέον όλοι αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουν τι προηγήθηκε στην ομάδα και οι παλιοί και οι καινούργιοι, ξέρουν τι θέλουμε να κάνουμε. Ο προπονητής έχει περάσει το πνεύμα και είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας