Η αποκλειστική συνεργασία της Ομόνοιας με Παπαβασιλείου

Την έναρξη συνεργασίας με τον Μάριο Παπαβασιλείου γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η Ομόνοια. 

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνεργασία που έχουμε συνάψει με την Ομόνοια. Πιστεύω πως οι προπονήσεις θα βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα τεχνικοτακτικά τους χαρακτηριστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπεύθυνος Τεχνικής Κατάρτισης των πρασίνων.

Η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Υπεύθυνο Τεχνικής Κατάρτισης κ. Μάριο Παπαβασιλείου!  Ο κ. Παπαβασιλείου είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του προπονητικού προγράμματος Coerver στην Κύπρο και η αποκλειστική συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ εντάσσεται στο πλαίσιο της ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις θα είναι ατομικές και ιδιαίτερη έμφαση θα δίνεται στο τεχνικό κομμάτι. Θα αφορά πρωτίστως τους παίκτες από την ομάδα των U14 μέχρι την ομάδα των U19.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνεργασία που έχουμε συνάψει με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύω πως οι προπονήσεις θα βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα τεχνικοτακτικά τους χαρακτηριστικά», το σχόλιο του Μάριου Παπαβασιλείου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Coerver

Η υιοθέτηση της φιλοσοφίας και η αποδοχή του προγράμματος της Coerver από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης όπως η Real Madrid, Arsenal, Bayern, Newcastle, αλλά και η παραδοχή διάσημων και κορυφαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών για τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει , έχουν κατατάξει την Coerver στην πλέον αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στον κόσμο.

Η μεθοδολογία που ακολουθεί η Coerver μέσω ενός βαθμιαία δομημένου προγράμματος εκπαίδευσης, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εφοδιαστούν και να αποκτήσουν υψηλής τεχνικής ποδοσφαιρικές ικανότητες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες που απαιτούνται για να εντυπωσιάσουν, ανταγωνιστούν, διεκδικήσουν και αποτελέσουν τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές.

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής