Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι χειρότερο...»

  18/07/2019 21:19
«Δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι χειρότερο...»

«Δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι χειρότερο...»

  18/07/2019 21:19
Ως ένας από τους παίκτες της Ομόνοιας που συνεχίζουν στην ομάδα από την περασμένη περίοδο ο Χάρης Μαυρίας κλήθηκε μετά τη φιλική ήττα από την Μπεϊτάρ (1-3) να καταθέσει τη γνώμη του για τη νέα προσπάθεια στο «τριφύλλι».

Στην κάμερα της PrimeTel ο Ελλαδίτης άσος μίλησε για τη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ Γιάννη Αναστασίου και Χένινγκ Μπεργκ, για τη νέα ταυτότητα της ομάδας, την αγαπημένη του θέση και τη νέα σεζόν.

«Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Ευχαριστώ τον κύριο Αναστασίου που μ’ επέλεξε και μ’ έφερε στην Ομόνοια. Ο κύριος Μπεργκ έχει μια άψογη φιλοσοφία, να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι επιθετικά και να βελτιωθούμε αμυντικά, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Προσπαθούμε να χτίσουμε την ταυτότητα που θέλει ο προπονητής και που αρμόζει σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια.

Μπορώ να παίξω και ακραίος αμυντικός και ακραίος επιθετικός, είναι θέμα του προπονητή. Ευελπιστούμε όλοι να είναι καλύτερη η νέα σεζόν, δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι χειρότερο, είναι τελείως εκτός από το μυαλό μας, θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο. Έχουμε χρόνο ως την πρεμιέρα, αλλά τα δύο πρώτα παιχνίδια ως το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες είναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο Μαυρίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας