«Δεν είμαστε η Μπαρσελόνα, θ' αρπάξουμε κάθε ευκαιρία...»

Την όγδοη συναπτή πρόκρισή του υπό τον Σωφρόνη Αυγουστή σε διπλά παιχνίδια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (18/7) ο Απόλλωνας.

Ο σύλλογος της Λεμεσού προετοιμάζεται πλέον για τα παιχνίδια με την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς, ενώ καραδοκεί για τις ευκαιρίες του και στο μεταγραφικό παζάρι, όπως τόνισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανολεύκων» τοποθετήθηκε για...

...τον επαναληπτικό και την πρόκριση επί της Ζαλγκίρις: «Αυτοσκοπός ήταν η πρόκριση με δύο νίκες και δεν είναι παιχνίδια στα οποία θα σταθούμε για αρκετό καιρό. Σκεφτόμαστε πλέον την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή με την Σάμροκ στο Δουβλίνο. Είναι 2η στην βαθμολογία, μια ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της και μας περιμένει δύσκολο βράδυ στο Δουβλίνο».

...τα θετικά από τον επαναληπτικό με την Ζαλγκίρις: «Είναι σημεία αναφοράς αυτά αλλά η σκέψη μας είναι το πώς θα προετοιμαστούμε για να έχουμε ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες πλην του Σελίμοβιτς. Να μπουν στην ομάδα και οι νεοφερμένοι. Έχουμε και ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Εθνικό Άχνας στο Κολόσσι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Δουβλίνο και πρέπει να πάμε εκεί για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, πρεσάρει ψηλά, δημιουργεί ευκαιρίες και είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Εμείς δεν είμαστε 100% έτοιμοι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

...τον επόμενο αντίπαλο: «Ο προπονητής μας έχει μια καλή προϊστορία σε διπλές αναμετρήσεις. Θα διαβάσει αναλυτικά και την έκθεση του Γιώργου Ελευθερίου, ο οποίος παρακολούθησε την Σάμροκ κόντρα στην Μπραν, και βάσει της φιλοσοφίας του αντιπάλου θα προσαρμόσει ο προπονητής μας τα πλάνα του. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Είναι μια κλασική βρετανική ομάδα με ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι της, αλλά έχουμε και την εμπειρία και την ποιότητα για να πάμε εκεί και να σκοράρουμε».

...την ενίσχυση; «Όσο διανύουμε μεταγραφική περίοδο, θα είμαστε πανέτοιμοι για να αρπάξουμε οποιαδήποτε καλή ευκαιρία μας παρουσιαστεί. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση επιθετικού και θα δούμε στην συνέχεια τι θα δείξει η ομάδα. Σίγουρα θα φανούν κάποιες αδυναμίες στην πορεία, δεν είμαστε η Μπαρσελόνα».

...την τελευταία επίσκεψη σας στην Ιρλανδία: «Τότε ο Απόλλωνας ήταν καλός και εντός και εκτός έδρας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Κορκ Σίτι και δύο αδράνειες έφεραν τον αποκλεισμό».

...το μεγάλο επίτευγμα του Ζελάγια; «Είναι ένας δυνατός επιθετικός, εξαιρετικός επαγγελματίας, δεινός σκόρερ και ανταμείβεται με το χθεσινό του επίτευγμα. Ξεπέρασε άλλον έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή μας τον Μιλένκο Σπόλιαριτς και έγινε ο δεύτερος μετά τον Παπουλή που σκόραρε χατ-τρικ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι».

...τον Ρομπέρζ: «Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη».

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»