Η φιλοδοξία για πρωτάθλημα, το μικροσκοπικό νησί και το συμβόλαιο

Τις φιλοδοξίες της ΑΕΚ για να στεφθεί πρωταθλήτρια μετάφερε σε δηλώσεις του στην «mundodeportivo.com» ο Τόνιο Ραμίρες.
 
Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας της Λάρνακας στις ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις.
 
Αναφέρθηκε, επίσης, στη ζωή στο νησί.

Για τους αγώνες με την Πετροκούμπ: «Ήταν κατώτερη ομάδα από εμάς η Πετροκούμπ, μας περίμεναν στο δικό τους γήπεδο. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας όλη την ώρα και όταν την έκλεβαν προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί. Στο δεύτερο παιχνίδι ήθελαν ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Από το 70ο λεπτό και μετά ανέβηκαν και το ματς έγινε πιο ανοικτό. Το γκολ ήρθε σε μια στιγμή που η Πετροκούμπ ήταν στην επίθεση».

Αν μπορεί η ΑΕΚ να πετύχει την περσινή επιτυχία, με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: «Ναι αυτό που βιώσαμε πέρσι ήταν κάτι πολύ ωραίο και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Έχω ήδη ζήσει Ευρώπη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένα άλλο πρωτάθλημα. Παίζεις στο γήπεδο με ομάδες όπως η Λεβερκούζεν, είναι τεράστιες ομάδες. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και περίπλοκο να περάσουμε στους ομίλους αλλά θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και να το απολαύσουμε».

Για τους στόχους: «Ο στόχος είναι να επανέλθουμε στην Ευρώπη και να αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και φιλοδοξούμε σε όλα. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά είμαστε φιλόδοξοι».
 
Για τη δική του απόδοση: «Πέρσι πήρα το Zamora εδώ που ονομάζεται “Χρυσά Γάντια” και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είχα τραυματισμούς γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Η ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Έχουμε απίστευτη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι κάτι που μεταδίδεται στο γήπεδο».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Εδώ η ποιότητα ζωής είναι καλή. Οκτώ με εννέα μήνες έχει καλό καιρό και μπορείς να πας στην παραλία. Μετά έχει δυο με τρεις μήνες με λίγο χειμώνα, είναι λίγο κρύο αλλά δεν είναι κάτι. Η πόλη που ζούμε είναι μικροσκοπική. Θα έχει περίπου 70.000 κατοίκους. Το νησί είναι μικροσκοπικό και χωρίζεται στα δυο. Υπάρχει το κυπριακό κομμάτι και το τουρκοκυπριακό κομμάτι. Οι μεγαλύτερες πόλεις είναι η Λευκωσία και η Λεμεσός».

Για το μέλλον: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τον επόμενο χρόνο. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα είμαι γιατί τότε θα είμαι 34-35 χρονών. Σε τέτοια ηλικία αρχίζεις να αξιολογείς αν μπορεί να ανταποκριθεί το σώμα αλλά και το μυαλό. Θα ήθελα να συνεχίζω να παίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να βλέπεις χρόνο με τον χρόνο».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια