O παίκτης της Σάμροκ Ρόβερς που πλησιάζει τους... ακριβούς του Απόλλωνα

Η Σάμροκ Ρόβερς, αντίπαλος του Απόλλωνα στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είναι η δεύτερη ομάδα από την Ιρλανδία που θα βρεθεί απέναντι στους γαλάζιους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η προηγούμενη φορά που η ομάδα της Λεμεσού είχε αντίπαλο από τη συγκεκριμένη χώρα ήταν στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2006-07. Τότε η Κορκ Σίτι με νίκη στην έδρα της (1-0) και μία ισοπαλία (1-1) στην Κύπρο πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Αυτή τη φορά ο Απόλλωνας θα επιδιώξει να είναι αυτός ο κερδισμένος κόντρα στην ομάδα που αυτή τη στιγμή φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ιρλανδίας, οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ (56-48).

Σύμφωνα με το transfermarkt το ρόστερ της Σάμροκ Ρόβερς έχει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τις ομάδες της Ιρλανδίας, καθώς αξίζει 1,83 εκατομμύρια ευρώ - ο Απόλλωνας είναι στα 17,45 εκατ. ευρώ. Μόνο ένας παίκτης της έχει αξία μεγαλύτερη των 300.000 ευρώ.

Αυτός είναι ο Τζακ Μπρνε, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Ιρλανδός, ο οποίος σκόραρε και ένα τέρμα κόντρα στην Μπραν, κοστολογείται με 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς όμως να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Καμπούρ, Μπάκμπερν, Γουίγκαν, Όλνταμ και Κιλμάρνοκ.

Η τιμή με την οποία δίνεται ο Μπρνε πλησιάσει αυτή των παικτών με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ρόστερ του Απόλλων, που είναι οι Εμίλιο Ενσούε και Σάσα Μάρκοβιτς. Ο νεοφερμένος παίκτης των γαλάζιων και ο Σέρβος κοστολογούνται στα 1.250.000 ευρώ.     
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο