«Οψιόν για να αγοράσει τον Ζαχίντ του χρόνου ο Παναθηναϊκός»

Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι ο Γκαγιάς Ζαχίντ βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επιθυμούν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της περιόδου υπό τη μορφή δανεισμού.
 
Το νέο που φαίνεται να προκύπτει μέσα από την πρόταση του τριφυλλιού, αφορά την οψιόν αγοράς την οποία επιδιώκει η ομάδα της Αθήνας, με σκοπό να κάνει δικό της τον Νορβηγοπακιστανό άσο των γαλαζοκιτρίνων.
 
Αυτό υποστηρίζει Ελλαδική ιστοσελίδα, αναφέροντας ότι ο Ζαχίντ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στις 100-150 χιλιάδες ευρώ και το θέμα που απομένει είναι η συγκατάθεση των πρωταθλητών. 
 
Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει ιδιαίτερα στις δυνατότητες του παίκτη αφού μπορεί ν' ανοίξει διαδρόμους και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού μέσα από την πολύ καλή τελική πάσα, στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει. 
 
Το δημοσίευμα του Sdna.gr:

«Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του παίκτη και θέλουν να τον κρατήσουν στο Κορωπί και πέρα από το έτος δανεισμού του. Για αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το «Sportime» σε ρεπορτάζ του, επιχειρείται συνεργασία με τον παίκτη και τον ΑΠΟΕΛ, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να μπορέσει η ομάδα να κάνει τον Νορβηγό δικό της με αγορά.

Το τριφύλλι έχει έρθει επί της ουσίας σε καλό σημείο στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στα 100-150 χιλιάδες ευρώ, αλλά το θέμα είναι η κυπριακή ομάδα, η οποία επιθυμεί να κάνει «απόσβεση» τουλάχιστον για το 1 εκατομμύριο ευρώ που είχε δώσει στη Βαλερένγκα για χάρη του. Το σίγουρο είναι, ότι δεν πρόκειται για παίκτη ενός χρόνου, αλλά με μακροχρόνια προοπτική και στον Παναθηναϊκό επιδιώκουν το deal του δανεισμού, με μια οψιόν ικανή να πληρώσουν του χρόνου και να τον αποκτήσουν του χρόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ