Σε προχωρημένες επαφές με Χεν Εζρά η Ομόνοια

Πολύ κοντά στην ένταξή του στην Ομόνοια βρίσκεται ο Χεν Εζρά. Πρόκειται για 30χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στη Χάποελ Μπερ Σέβα, ενώ έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στο Ισραήλ.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «one.co.il», η οποία κάνει λόγο για επαφές των πρασίνων με την ομάδα του Ισραηλινού.

«Εάν τα βρουν στον μισθό, ο 30χρονος μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει, αφού ζήτησε από τη διοίκηση της Μπερ Σέβα να αποδεσμευτεί», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Από το 2012 είναι διεθνής με το Ισραήλ, έχοντας καταγράψει εννέα συμμετοχές και σημειώνοντας ένα γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα. 

Δειτε Επισης

Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ