Τραμετσάνι: Αυτό με κάνει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Σουτιέσκα μίλησε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Πάολο Τραμετσάνι. Μαζί του ήταν εκ μέρους των παικτών ο Στάθης Αλωνεύτης. 

Ο Ιταλός τεχνικός εκθείασε τη συμπεριφορά του Κύπριου εξτρέμ, για τον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά μετά από σχετική ερώτηση. 

Παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για το αυριανό παιχνίδι για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Σλόβαν.

Αν είναι έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τη Σούντουβα πέρσι; «Παίξαμε έξι φιλικά παιχνίδια. Δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε αυτό που έγινε πέρσι. Είναι ένα μεγάλο μάθημα. Έχουμε κάνει 37 προπονήσεις, πιστεύω στους παίκτες και στις δυνατότητές μας».
 
Το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τον ΑΠΟΕΛ; «Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δύο παιχνίδια να δώσουμε, το δεύτερο στη Λευκωσία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι ναι. Θα προπονηθούμε και θα πάμε στο ξενοδοχείο. Όλα θα τελειώσουν στη Λευκωσία».

Είναι έκπληξη ότι πέρασε η Σουτιέσκα; «Τους αξίζει που πέρασαν. Είδαμε αρκετά παιχνίδια που έδωσαν πέρσι αλλά και τα παιχνίδια με τη Σλόβαν και άρχισε ν΄ ανεβαίνει μετά το 10’. Έδειξαν ότι το πίστευαν στην πρόκριση και στις δυνατότητές τους και στα δύο παιχνίδια. Είχαν εννέα παίκτες στην περιοχή τη φάση του γκολ στο 94’».

«Έχουμε 19 παίχτες και αφήσαμε 11 στη Λευκωσία. Σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν όμως αυτό δεν είναι δυνατό, αν ρωτήσετε έναν παίκτη αυτό θα σας πει. Ο Στάθης που κάθεται εδώ πέρα είναι το καλύτερο παράδειγμα, είναι απίστευτος άνθρωπος. Με τον Στάθη κάναμε 236 προπονήσεις και δεν έχασε ούτε μια παρόλο ότι είναι 36χρονών. Είναι απίστευτος επαγγελματίας. Δέχθηκε να δώσει το 100% των δυνάμεών του ακόμη και όταν δεν παίζει. Αυτό με κάνει να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Το πνεύμα που έχει η ομάδα είναι ότι θέλει να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19