Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Κρατήσαμε το 80% και πήραμε λεφτά για Μαργκάσα και Γκολομπάρτ»

  23/07/2019 13:34
«Κρατήσαμε το 80% και πήραμε λεφτά για Μαργκάσα και Γκολομπάρτ»

«Κρατήσαμε το 80% και πήραμε λεφτά για Μαργκάσα και Γκολομπάρτ»

  23/07/2019 13:34
Στο γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό της από την περσινή χρονιά στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος.
 
Επεσήμανε ότι με υπομονή στην ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε το 80% του βασικού κορμού, ενώ πρόσθεσε πώς ήρθαν έσοδα από τις μεταγραφές των Μαργκάσα και Γκολομπάρτ.
 
Επιπλέον, στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανάφερε ότι απομένει άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας, με βάση το μέχρις στιγμής πλάνο.
 
Για την άμυνα της ομάδας: «Η άφιξη του Λαμπότ ολοκληρώνει την αμυντική μας λειτουργία. Υπάρχουν πολλές επιλογές, έχουμε ολοκληρώσει στο κέντρο της άμυνας».
 
Για το σχεδιασμό: «Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε άλλη μια μεταγραφή, δεν ξέρουμε ακόμη σε ποια θέση. Θα δούμε πως θα τα πάει η ομάδα στα φιλικά».
 
Για την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας: «Είχαν ασχοληθεί περισσότερο οι δημοσιογράφοι με το ξήλωμα της ομάδας παρά ο κόσμος. Ασφαλώς κάναμε υπομονή και έχουμε καταφέρει να λέμε πως κρατήσαμε το 80% του κορμού της ομάδας. Ταυτόχρονα ήρθαν έσοδα από την αποχώρηση Μαργκάσα-Γκολομπάρτ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Σαλαμίνα θα είναι αν όχι το ίδιο τότε ακόμη καλύτερη».
 
Για την στήριξη του κόσμου οικονομικά: «Στην πρώτη επίσημη είχαμε μαζική παρουσία του κόσμου με περίπου 1200 φίλους της ομάδας και αυτό μας χαροποιεί. Υπάρχει κινητικότητα στα διαρκείας, υψηλότερη από πέρσι. Η Σαλαμίνα έμαθε να είναι βιώσιμη χάρις τον κόσμο της. Στόχος μας είναι να την επαναφέρουμε στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Σύντομα ξεκινούν τα έργα του προπονητικού κέντρου, θα είναι από τα καλύτερα στην Κύπρο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».
 
Για το προπονητικό κέντρο στο Μενεού: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουν τα έργα μέσα του Σεπτέμβρη. Θα χρειαστούν περίπου 6 μήνες. Η ομάδα δεν θα βγεί από το προπονητικό της κέντρο. Λίγες ομάδες έχουν γήπεδα σαν τα δικά μας».
 
Για τους νεαρούς: «Υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να πάρουν χρόνο στην ομάδα μας. Επομένως, δίνουμε δανεικούς για να πάρουν λεπτά και την επόμενη σεζόν να είναι πιο έτοιμοι. Η Σαλαμίνα λειτουργεί για το καλό των νεαρών ποδοσφαιριστών».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας