Στέλνει μήνυμα από το Μαυροβούνιο ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται μέλη του Παν.Συ.Φι των πρωταθλητών για το αποψινό (23/7 - 21:15) παιχνίδι κόντρα στη Σουτιέσκα.

Οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων απέχουν από τα παιχνίδια στην Κύπρο λόγω της κάρτας φιλάθλου, ωστόσο έκαναν το ταξίδι και θα βρίσκονται δίπλα από την ομάδα τους. 

Η ανάρτηση του Παν.Συ.Φι:

ΟΣΟ ΖΩ,
ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ,
ΝΑ ΜΕΘΑΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ,
ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΘΕΟ...

Μέλη του συνδέσμου μας θα βρίσκονται σήμερα στο πλευρό του Θρύλου , στέλνοντας ταυτόχρονα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που νομίζουν πως μπορούν να διαλύσουν τη ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ διώχνοντας τον κόσμο απ' τα γήπεδα.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»