Τραμετσάνι: Κανονικά δεν κάνω αυτές τις χειρονομίες, αλλά...

Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών του στο Μαυροβούνιο εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη 1-0 σε βάρος της Σουτιέσκα για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι είναι το πρώτο επίσημο. Η αντίπαλος έκανε καλό παιχνίδι τακτικά. Αυτό που κρατάμε είναι το καλό ομαδικό πνεύμα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και την επικίνδυνη κατάσταση. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Όπως είπα χθες. Ένιωθα ότι σε αυτό το παιχνίδι οτιδήποτε μπορούσε να συμβεί. Η αντίπαλος μπορούσε να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος μας».
 
Για τα λάθη: «Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε ομάδα που ελέγχει τον αγώνα. Δεν ήταν εύκολο να το ελέγξουμε. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε, ήταν ψηλό το γρασίδι».
 
Για τη διπλή αλλαγή: «Τον Ντράγκαν τον ξέρω. Έχει παίξει σε αυτή τη θέση και στο παρελθόν. Η αντίπαλη ομάδα χρησιμοποιούσε το Νο7 για να επιτεθεί και έπρεπε να δώσω βοήθειες. Γι’ αυτό έκανα τις αλλαγές»
 
Αν περίμενε καλύτερη την ομάδα του: «Πολύ πιο δύσκολο το παιχνίδι. Θέλω να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την εβδομάδα. Έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα. Πρέπει να δούμε γενικά το παιχνίδι, να κάνουμε λιγότερα λάθη».
 
Για τις αγκαλιές στους παίκτες: «Κανονικά δεν κάνω αυτές τις χειρονομίες, αλλά τις τελευταίες πέντε εβδομάδες έχουμε προετοιμαστεί και ξέρω τι έχουν κάνει αυτοί οι παίκτες για να κερδίσουν τον αγώνα, Εγώ απλά μπήκα μέσα στο γήπεδο για να είμαι μαζί με τους παίκτες μου και οποιαδήποτε ερμηνεία δεν με ενδιαφέρει»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού