Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκαλύψεις Πάμπου μετά το πρώτο φιλικό για τους υπό δοκιμή παίκτες

  24/07/2019 08:22
Αποκαλύψεις Πάμπου μετά το πρώτο φιλικό για τους υπό δοκιμή παίκτες

Αποκαλύψεις Πάμπου μετά το πρώτο φιλικό για τους υπό δοκιμή παίκτες

  24/07/2019 08:22
Μετά από σκληρή δουλειά 10 ημερών, ο Ολυμπιακός έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στα φιλικά του κερδίζοντας με 2-0 την Γκαντζασάρ με τέρματα των Νάνι και Οικονομίδη.
 
Ο προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, σε δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μετά τον αγώνα σχολίασε την εικόνα των μαυροπρασίνων.
 
Για τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών στην 11αδα: «Ο χρόνος συμμετοχής αποφασίστηκε ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας αλλά και το χρόνο προετοιμασίας που είχαν τα παιδιά, αφού κάποια παιδιά άργησαν να μπουν στις προπονήσεις και άλλα το τελευταίο διάστημα προέρχονταν από γεμάτες χρονιές., θέλοντας να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. Επίσης ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν και κάποια συστήματα τακτικής και ότι αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές και τις δυνατότητες του. Δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν μετράει και τόσο όσο η συμπεριφορά των παικτών του και ότι θα συνεχίσουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι πολύ καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά γιατί θα δει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και γενικά ότι είναι ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του μέχρι σήμερα».

Αναφορικά με τους παίκτες που δοκιμάζονται αλλά και την εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε ότι τα παιδιά αυτά θα συνεχίσουν να είναι με την ομάδα όσο χρειαστεί ούτως ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν για αυτά που καλέστηκαν να δοκιμαστούν και αν κριθεί ότι μπορούν να δώσουν πράγματα θα αποκτηθούν.

Μεταξύ άλλων ανάφερε ότι εντός των ημερών ίσως να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα ένα με δύο παιδιά όπου θα περάσουν από δοκιμαστικά. Όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει ανάλογα με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αλλά και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του σωματείου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας