«Δεν νομίζω να έχει περάσει πιο κακή ομάδα από την ΑΕΛ από τη Θεσσαλονίκη»

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης (1/8) με την ΑΕΛ στη Κύπρο, αλλά και στο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε μιλώντας στον ARENA FM 89.4 ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναφέρθηκε παράλληλα στον σύλλογο της Λεμεσού τον οποίο χαρακτήρισε κακή ομάδα, κατατάσσοντας την μέσα στις χειρότερες που πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα και ο Ντούσαν Κέρκεζ ελπίζει ότι μετά τα παιχνίδια κανένας δεν θα θυμάται πόσο αμυντική ή όχι ήταν η εμφάνιση της ομάδας του ειδικά εάν πάρει την πρόκριση. 

Για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Ο Άρης ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να ήταν το σκορ 2-0 ή 3-0 και να πάει πολύ πιο άνετος στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν έγινε αυτό, αλλά νομίζω πως ο αντίπαλος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μια κακή ομάδα, που για μένα εκτίμησε λάθος το παιχνίδι. Το σύστημα 3-5-2 σημαίνει ότι παίζεις με τρείς στην άμυνα και οι δυο πλαϊνοί παίζουν ως μπακ-χαφ.

Η ΑΕΛ Λεμεσού έπαιζε με πέντε στην άμυνα. Στον άξονα υπήρχαν τρεις παίκτες και δύο στην επίθεση. Έπαιζαν 5-3-2. Ο Άρης είχε τέσσερις αμυντικούς, να μαρκάρουν δύο παίκτες. Σε όλο το παιχνίδι ο Κόρχουτ και ο Σούντγκρεν ήταν ελεύθεροι. Γι αυτό είχε συνέχεια τη κατοχή τη μπάλας ο  Άρης. Δεν απειλήθηκε ο Άρης. Δεν έβγαλε ούτε μια επικίνδυνη αντεπίθεση ο αντίπαλος. Δεν νομίζω να έχει περάσει πιο κακή ομάδα από το Χαριλάου».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είσαι ποτέ χαλαρός. Το αποτέλεσμα είναι κακό. Αλλά βλέπω ότι οι δυο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Άρης είναι πολύ καλύτερος, χωρίς να έχει φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, έπρεπε να κερδίσει με ένα άνετο σκορ».

Για το ότι ο Άρης θα δοκιμαστεί  εκτός έδρας: «Δεν παίζει στη φυσική του έδρα ο αντίπαλος, αλλά στη Λάρνακα».

Για το αν έχει άγχος ο Άρης: «Σίγουρα θα υπάρχει , η ομάδα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε στην επόμενη φάση. Όταν παίζεις, όμως, στο  Άρη θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει άγχος.  Όποιος δεν μπορεί να το αντέξει, δεν μπορεί να είναι στην ομάδα. Καμιά φορά δεν είναι και καλό να μην έχεις καθόλου άγχος. Έχω δει προπονητές να λένε ότι έχασαν γιατί δεν υπήρχε άγχος και οι ομάδες τους υποτίμησαν τον αντίπαλο».

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας