Η ιστορία που έχει στο β' προκριματικό γύρο η Σάμροκ Ρόβερς

Με μοναδικό στόχο την ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και την πρόκριση κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/8) ο Απόλλωνας.
 
Οι κυανόλευκοι μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1 και να έδειξαν σημάδια κούρασης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Ιρλανδία, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.
 
Άλλωστε η Σάμροκ δείχνει απόλυτα έτοιμη από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού, αφού μετρά 26 αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας της, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Οι κυανόλευκοι δέχθηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις - για τα οποία είχε προειδοποιήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή - και θα πρέπει να περιορίσουν στον μέγιστο βαθμό τα λάθη αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση στο ΓΣΠ.
 
H Σάμροκ Ρόβερς θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στον β' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Στίβεν Μπράντλεϊ μετρά δύο αποκλεισμούς και μια πρόκριση στη φάση αυτή, ενώ η σεζόν 2011-12 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική, αφού οι Ιρλανδοί μέτρησαν την πρώτη τους παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης, αποκλείοντας στα πλέι οφ την Παρτιζάν (σ.σ. 1-1 στην έδρα τους και νίκη 2-1 στη Σερβία). 
 
Αρχικά, το 2010, τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μπνέι Γεχούντα την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 2-1. Παρά το όχι και τόσο ευνοϊκό 1-1 στην έδρα της, η Σάμροκ επικράτησε με 1-0 και πήρε την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ.
 
Στη συνέχεια, την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16, βρήκε στο δρόμο της την Οντς Νορβηγίας, από την οποία έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης με δύο ήττες. Στο εντός έδρας παιχνίδι έχασε με 2-0, ενώ στον επαναληπτικό στη Νορβηγία ηττήθηκε με 2-1.
 
Η τελευταία της εμπειρία πριν τον Απόλλωνα έλαβε χώρα το 2017, απέναντι στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Ο πρώτος αγώνας στην Ιρλανδία έληξε με 3-2 υπέρ των Τσέχων, οι οποίοι πέτυχαν δεύτερη νίκη με 2-0 και απέκλεισαν την αντίπαλο των κυανολεύκων με συνολικό σκορ 5-2.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου