Παντελίδης: Θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει

Ο Σάββας Παντελίδης κατέθεσε την εμπιστοσύνη του στο επίπεδο ικανότητας της ομάδας του ενόψει του αυριανού (1/8, 20:00) αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο προπονητής του Άρη σημείωσε στην αρχική τοποθέτησή του ότι… «έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως τα άλλα. Η ομάδα ήρθε με στόχο να πάρει την πρόκριση. Από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Ρωτήθηκε για τα πλάνα του και τόνισε ότι «έχω καταλήξει στην 11αδα. Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο».

Εκεί τέθηκε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ντάνι Λάρσον στο αρχικό σχήμα και απάντησε ότι «είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά από απόψεως ρυθμού, αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος».

Σχετικά με την ΑΕ Λεμεσού αλλά και το τι διαφορετικό μπορούν να παρουσιάσουν σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, απάντησε: «Είδα ένα καλά οργανωμένο σύνολο, με συνοχή, μια καλοδουλεμένη ομάδα η οποία έχει την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο. Η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Στο πρώτο δείξαμε ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν εγγυάται κάτι ενόψει του δεύτερου».

Ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη απουσία φιλάθλων της κυπριακής ομάδας λόγω της κάρτας φιλάθλου. «Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα».

Ο Σάββας Παντελίδης κατάληξε στη σημασία του ότι μεσολάβησε διάστημα έξι ημερών, λέγοντας ότι «αυτήν την περίοδο, αυτές οι έξι μέρες είναι σημαντικές. Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, δεν αλλάζει κάτι».

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies