Έρχεται στην Κύπρο ο Μαρκόφσκι-Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίλια Μαρκόφσκι καθώς επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Άχνας με φόντο το δανεισμό του για την επόμενη σεζόν.

Κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής του κυπριακού σωματείου, Γιάννης Δημοσθένους, μιλώντας στον Active: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Μαρκόφσκι του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες τρεις μέρες ζητήσαμε από τον ΠΑΟΚ να έρθει μαζί μας στις προπονήσεις. 

Όντως ήρθε, ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία, όμως έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, για τον τρόπο με τον οποίο θα τον αποκτούσαμε. Είχα συνάντηση πριν 20 λεπτά και θεωρώ ότι έχουμε συμφωνήσει. Περιμένουμε το διαδικαστικό να έρθουν τα χαρτιά και να υπογράψουμε για δανεισμό ενός έτους».

Όσο για το αν θα κάνει τη διαφορά, απάντησε: «Είναι Ουκρανός επιθετικός. Ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, “κόπηκε” στο τέλος. Είναι έτοιμος αγωνιστικά και θεωρούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Αύριο θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο για να αξιολογήσουμε το ρόστερ που έχουμε. Εγώ θα κάνω τις δικές μου εισηγήσεις. Στον Εθνικό λειτουργούμε πάντα για το καλό της ομάδας. Θα γίνει διάλογος μεταξύ εμένα, του πρόεδρου και του προπονητή και εάν συμφωνήσουμε θα γίνει άλλη μία προσθήκη».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου