Στον Γενικό Εισαγγελέα η επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου

Σε σχέση με την επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου για τον εντός έδρας αγώνα του με την Καραμπάχ Αζερμπαϊτζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η ΚΟΠ ενημερώνει πως, σήμερα το πρωί, έχει προωθήσει την επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη και έχει ζητήσει την γνωμάτευση του, σε σχέση με τo περιερχόμενο της.

Έγινε παράκληση από την ΚΟΠ προς το Γενικό Εισαγγελέα όπως το θέμα εξεταστεί ως κατεπείγον.
 
Την ίδια ώρα τη θέση των γαλαζοκιτρίνων ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 
 
«Ο ΑΠΟΕΛ ζητεί από την ΚΟΠ ενεργοποίηση αιτήματος που όπως εμείς το ερμηνεύουμε, παρέχεται από τον Νόμο. Το αίτημα αφορά σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται Ευρώπη.Δεν είναι αίτημα που θα επωφεληθεί μόνο ο ΑΠΟΕΛ από αυτό.Για να ξεκαθαριστούν οι όσες ανακρίβειες διαβάζουμε από χθες», ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Η ομάδα της Λευκωσίας στην επιστολή της επικαλείται το άρθρο 39Β παράγραφο 13, στο οποίο αναφέρεται ότι η οικεία ομοσπονδία σε εξαιρετικές περιπτώσεις ώστε να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου.

«(13) Ανεξαρτήτως των διατάξεων των εδαφίων (11) και (12), η οικεία ομοσπονδία δύναται, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου για συγκεκριμένο αγώνα, στην οποία θα αναγράφονται μόνο τα στοιχεία της εν λόγω ομοσπονδίας» σημειώνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην επιστολή του ο ΑΠΟΕΛ στην κάρτα φιλάθλου που θα εκδοθεί για συγκεκριμένο αγώνα θα αναγράφεται απλά η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα, το όνομα της ΚΟΠ και ότι ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς να υπάρχουν άλλες περαιτέρω πληροφορίες.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι ο χαρακτηρισμός «ειδικές περιπτώσεις» μπορεί να δοθεί και στην προσπάθεια των κυπριακών ομάδων για είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκών ομίλων και γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η όποια απόφαση της ΚΟΠ επηρεάζει σαφώς και τις άλλες δύο κυπριακές ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ παίζει την Πέμπτη (06/08, 18:30) στην «ΑΕΚ Αρένα» με την Γκεντ, ενώ ο Απόλλωνας δίνει τη ρεβάνς στην Κύπρο (15/08, ΓΣΠ) απέναντι στην Αούστρια.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα