Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στον Γενικό Εισαγγελέα η επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου

  05/08/2019 10:28
Στον Γενικό Εισαγγελέα η επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου

Στον Γενικό Εισαγγελέα η επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου

  05/08/2019 10:28
Σε σχέση με την επιστολή του ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου για τον εντός έδρας αγώνα του με την Καραμπάχ Αζερμπαϊτζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η ΚΟΠ ενημερώνει πως, σήμερα το πρωί, έχει προωθήσει την επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη και έχει ζητήσει την γνωμάτευση του, σε σχέση με τo περιερχόμενο της.

Έγινε παράκληση από την ΚΟΠ προς το Γενικό Εισαγγελέα όπως το θέμα εξεταστεί ως κατεπείγον.
 
Την ίδια ώρα τη θέση των γαλαζοκιτρίνων ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού. 
 
«Ο ΑΠΟΕΛ ζητεί από την ΚΟΠ ενεργοποίηση αιτήματος που όπως εμείς το ερμηνεύουμε, παρέχεται από τον Νόμο. Το αίτημα αφορά σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται Ευρώπη.Δεν είναι αίτημα που θα επωφεληθεί μόνο ο ΑΠΟΕΛ από αυτό.Για να ξεκαθαριστούν οι όσες ανακρίβειες διαβάζουμε από χθες», ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Η ομάδα της Λευκωσίας στην επιστολή της επικαλείται το άρθρο 39Β παράγραφο 13, στο οποίο αναφέρεται ότι η οικεία ομοσπονδία σε εξαιρετικές περιπτώσεις ώστε να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου.

«(13) Ανεξαρτήτως των διατάξεων των εδαφίων (11) και (12), η οικεία ομοσπονδία δύναται, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να εκδώσει προσωρινή κάρτα φιλάθλου για συγκεκριμένο αγώνα, στην οποία θα αναγράφονται μόνο τα στοιχεία της εν λόγω ομοσπονδίας» σημειώνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι του νόμου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην επιστολή του ο ΑΠΟΕΛ στην κάρτα φιλάθλου που θα εκδοθεί για συγκεκριμένο αγώνα θα αναγράφεται απλά η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα, το όνομα της ΚΟΠ και ότι ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς να υπάρχουν άλλες περαιτέρω πληροφορίες.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι ο χαρακτηρισμός «ειδικές περιπτώσεις» μπορεί να δοθεί και στην προσπάθεια των κυπριακών ομάδων για είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκών ομίλων και γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Η όποια απόφαση της ΚΟΠ επηρεάζει σαφώς και τις άλλες δύο κυπριακές ομάδες που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ παίζει την Πέμπτη (06/08, 18:30) στην «ΑΕΚ Αρένα» με την Γκεντ, ενώ ο Απόλλωνας δίνει τη ρεβάνς στην Κύπρο (15/08, ΓΣΠ) απέναντι στην Αούστρια.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας