Η αποκάλυψη Πάβλοβιτς για την κίνηση Τραμετσάνι στα αποδυτήρια

«Τα πάντα είναι δυνατά. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω στην πρόκριση», ανέφερε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Αντρίγια Πάβλοβιτς μετά την ήττα από την Καραμπάχ στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ.

Ο Σέρβος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υποστήριξη που τους έδωσε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια. 

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν θέλουμε 100 γκολ, χρειαζόμαστε δύο. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά κάναμε λίγα λάθη. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά μετά έπεσε η απόδοσή μας για 10-15 λεπτά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα αυτή την εβδομάδα. Να πάμε εκεί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και τους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε».

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά απλά πιστεύω ότι οι περιστάσεις ήταν λάθος και μας αδίκησαν. Γενικά είναι καλή ομάδα έχουν καλό κέντρο, κρατάνε καλά την μπάλα. Αν παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και αλλάξουμε κάποιες αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για το τι τους είπε ο Τραμετσάνι μετά την ήττα: «Αυτό που μας είπε είναι ότι μας υποστηρίζει. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, χάσαμε το παιχνίδι. Αν παίζαμε άσχημα από την αρχή δεν θα είχαμε κάτι να περιμένουμε αλλά είχαμε τον έλεγχο γι΄αυτό  πιστεύουμε τώρα. Δουλειά, ψηλά το κεφάλι και όλα θα πάνε καλά».

Αν πιστεύει ότι πρέπει να βελτιωθεί η άμυνα: «Όπως είπα πιστεύω ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, ήμασταν πολύ συμπαγείς. Δύσκολα περνούσαν τη γραμμή του κέντρου. Μετά πέσαμε γιατί θέλαμε το γκολ και ίσως βιαστήκαμε λίγο, ίσως έπρεπε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι καλύτεροι οι αμυντικοί τους, ήταν αρκετά καλοί και όπως είπα πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου