Με στόχο να δώσει τη χαριστική βολή στην πληγωμένη Αούστρια ο Απόλλωνας

Με  υπερβολικά πολλές απουσίες, ειδικά για την περίοδο που βρισκόμαστε, ο Απόλλωνας μπαίνει στη μάχη για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα, που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφφ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA απέναντι στην Αούστρια Βιέννης. 

Εμίλιο Σελάγια, Εστεμπάν Σακέτι, Φώτης Παπουλής, Ροτζέρ Εμπιντά, για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται από τον Σωφρόνη Αυγούστη, που καλείται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Σαμροκ Ρόβερς. Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ερωτόμενος ειδικά για την απουσία του Εμίλιο Σελάγια, ο προπονητής των κυανολεύκων, δήλωσε υποχρεωμένος να βρει εκείνες τις λύσεις που θα καλύψουν τα όποια κενά.

Ο Σωφρόνης Αυγουστής γνωρίζει πολύ καλά πώς το παιχνίδι κρύβει παγίδες, αφού η Αούστρια έκανε κάκιστη αρχή στο πρωτάθλημα και ψάχνει τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα. Για αυτό το λόγο προσπάθησε καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας να δουλέψει με τους παίχτες του, επικεντρωμένος πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Σίγουροι για την ενδεκάδα των κυανολεύκων θα πρέπει να θεωρούνται ο Ζόέλ Μαλ κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δείχνει πως οι φίλοι της ομάδας θα ξεχάσουν νωρίς τον Μπρούνο Βάλε, ο Ζοαό Πέδρο δεξιά, οι Γιούστε και Σάλαϊ στο κέντρο της άμυνας, ο Μάρκοβιτς με τον Χάμπο ο οποίος μετακινείται από την άμυνα στο κέντρο, οι Αγκίρε και Γιαννιώτας στα δύο άκρα.

 

Οι θέσεις που παίζονται είναι αυτές του αριστρού μπακ με τους Γιώργο Βασιλείου και Βίνσεντ Μπεσάτ να διατηρούν ίσες πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Αγκίρε που πήγε περίφημα στη συγκεκριμένη θέση στον τελευταίο αγώνα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπροστά του θα έχει ένα εκ τον Σαρδινέρο και Περέιρα.

Οι άλλες δύο θέσεις είναι αυτές του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου, τις οποίες κατείχαν στον τελευταίο αγώνα Παπουλής και Σελάγια. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Ειδικά για τη θέση του επιθετικού ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν έχει πολλές επιλογές, με τους Ιωάννη Πίττα και Γκαγκπέ να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες. 

Η αποστολή του Απόλλωνα βρίσκεται από χθες στη Βιέννη και στον αποψινό αγώνα, αναμένεται να έχει τη στήριξη περίπου 200 φίλων του.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια