Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είμαι και τι θέλω»

  08/08/2019 23:57
«Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είμαι και τι θέλω»

«Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είμαι και τι θέλω»

  08/08/2019 23:57

Ικανοποιημένος όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο παρουσιάστηκε με το πέρας της αναμέτρησης με την Αούστρια Βιέννης ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος όπως επεσήμανε τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο και θέλει ακόμη μια παρόμοια εμφάνιση για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ακολούθησαν το πλάνο μέχρι το τέλος. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, θέλουμε να κάνουμε ξανά μια παρόμοια εμφάνιση και να προκριθούμε. Ήμασταν έτοιμοι και τους δίνω συγχαρητήρια. Έκαναν αυτό που έπρεπε, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.Ξέρουμε ότι για να περάσουμε θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε".

Για το ότι η σημερινή εμφάνιση είναι ένα μήνυμα στον κόσμο

"Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά, ποιος είμαι και τι θέλω. Αυτή η ομάδα έχει βάθος και ποιότητα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δεν ξέρω την συνέχεια. Όλοι έφτιαξαν την ομάδα τους και εμείς το ίδιο κάναμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να προοδεύουμε".

Για τις μεταγραφές

"Είμαστε στο ψάξιμο, θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να κλείσουμε ένα δυνατό ρόστερ".

Ποια ήταν η διαφορά σήμερα ανάμεσα στις δυο ομάδες;

"Κρατήσαμε την μπάλα και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Χτυπήσαμε στον χώρο".

Για την απόδοση του 2ου ημιχρόνου

"Η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος. Έχει ανταποκριθεί πλήρως. Μας δίνουν δυναμική οι εμφανίσεις μας. Κάναμε πολλές τελικές στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις ο κίπερ της Αούστρια".

Για τον Χάμπο υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού;

"'Οχι δεν έχει κάτι. Απλά χρειάζεται ρυθμό λόγω της αποχής του".

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας