Παραμένει «ερυθρόλευκος» ως το 2024 ο Κωστή!

Ερυθρόλευκο θα είναι το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του Ιωάννη Κωστή. Ο άσος της Νέας Σαλαμίνας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος για την περίοδο 2019/20 θα τον αφήσει στο σύλλογο της Αμμοχώστου υπό μορφή δανεισμού.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός όρος του βαρωσιώτικου σωματείου, προκειμένου ν' ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα sport24.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος ταλαντούχος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κινήθηκαν δυναμικά και απέσπασαν την υπογραφή του.

Ο όρος που είχε θέσει η Νέα Σαλαμίνα να παραμείνει στο ρόστερ της ο διεθνής μέσος έγινε αποδεκτός και ως εκ τούτου τη για τη σεζόν 2019-2020 ο Κωστή παραμένει δανεικός στην κυπριακή ομάδα.

Ο Κωστή (παίζει στις θέσεις 6-8) είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στην κυπριακή ομάδα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Πρόσφατα έπαιξε βασικός και με τους άνδρες απέναντι στη Ρωσία, για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση με τη Σκωτία αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο.

Ο Ολυμπιακός άπλωσε τα μεταγραφικά του «δίχτυα» στη Μεγαλόνησο και άρπαξε έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος στο μέλλον του ενδέχεται να του δώσει αρκετά πράγματα. Τα χρήματα που έδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" είναι λίγο περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Στη Νέα Σαλαμίνα υποστήριζαν πως όντως και η ΑΕΚ είχε μιλήσει με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αλλά πως ο Ολυμπιακός απευθύνθηκε άμεσα στην κυπριακή ομάδα και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία