Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δύσκολο να διαπραγματευτείς με τον πρόεδρο της Πάφου»

  13/08/2019 00:05
«Δύσκολο να διαπραγματευτείς με τον πρόεδρο της Πάφου»

«Δύσκολο να διαπραγματευτείς με τον πρόεδρο της Πάφου»

  13/08/2019 00:05

Για την υλοποίηση ενός ονείρου ζωής, τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο Ζάντερ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα blogdeprimeira. Σε αυτήν αναφέρεται και στο παρασκήνιο της μετακίνησής του από την Πάφο στον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του 31χρονου ακραίου αμυντικού για...

...την απόφαση του να πάει στον Ερυθρό Αστέρα: «Όντως το μεγαλύτερο κίνητρο για την αποδοχή της πρότασης του Ερυθρού Αστέρα ήταν ότι θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, που ήταν πάντα το όνειρό μου. Είναι ο μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να παίζουν έναν τόσο υψηλό ανταγωνισμό. Είναι μια μοναδική ευκαιρία στην καριέρα μου».

...τις διαπραγματεύσεις με την Πάφο: «Όντως ήμουν στην Κύπρο παίζοντας για την Πάφο. Ήμουν ήδη σε διακοπές, έφτασα στη Βραζιλία γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να επιστρέψω στην Πάφο. Δεν ήθελα να πάω πίσω, αλλά είχα συμβόλαιο. Τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα, στο οποίο με ενημέρωσαν για ενδιαφέρον από τη Σερβία που θα μπορούσε να τελεσφορήσει. Οι επαφές διήρκεσαν μια εβδομάδα. Αρχικά, ο επιχειρηματίας που μου τηλεφώνησε είπε ότι ήταν δύσκολο να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο της Πάφου. Οι σύλλογοι, ωστόσο, έφτασαν σε συμφωνία, ο Ερυθρός Αστέρας με αγόρασε, κι εγώ ήμουν ευτυχής για την ευκαιρία».

...για το δεύτερο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη μετά το 1-1 στη Σερβία: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας εκεί στη Δανία, αλλά έχουμε καλή ομάδα και εμπιστεύομαι τη δύναμή της. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα και θα επιδιώξουμε αυτή τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για όλους».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας