«Καμπανάκια» από Οτζίτζα και Ντεπουάτρ εν όψει ΑΕΚ

Η πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις ήλθε για τη Γάνδη την Κυριακή με το εκτός έδρας 2-1 κόντρα στη Μουσκρόν και ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανησυχία.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απώλεσε το προβάδισμά της κι έμεινε με άδεια χέρια ελέω δύο «φτηνών» τερμάτων.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, ιδίως επειδή και τα δύο αντίπαλα τέρματα ήταν εξαιρετικά ατυχή, ήταν γκολ που μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Είναι σίγουρα καταστάσεις που μπορούν να βελτιωθούν. Όλοι όμως είδαν ότι είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Πρέπει να προσέξουμε να έχουμε πιο αισθητή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε περισσότερους συνδυασμούς. Πρέπει να αξιοποιήσουμε το 1-1 στην Κύπρο κόντρα στην ΑΕΚ, για να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος απέναντι στη Μουσκρόν και για να προσθέσουμε όσα μας έλειψαν», τόνισε ο αρχηγός της βελγικής ομάδας, Βάντις Οτζίτζα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σκόρερ Λοράν Ντεπουάτρ: «Μετά την ισοφάριση της Μουσκρόν αρχίσαμε να αμφιβάλλουμε. Ακολούθως τους δώσαμε το δεύτερο γκολ σε συσκευασία δώρου. Οφείλουμε πραγματικά ν’ αποφεύγουμε τέτοια γκολ. Ναι, αμυντικά, πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί. Όπως και στα παιχνίδια με Σαρλερουά, Βιτορούλ και ΑΕΚ σπαταλάμε το προβάδισμά μας. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το αποτέλεσμα»
 

Δειτε Επισης

Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»