«Καμπανάκια» από Οτζίτζα και Ντεπουάτρ εν όψει ΑΕΚ

Η πρώτη ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις ήλθε για τη Γάνδη την Κυριακή με το εκτός έδρας 2-1 κόντρα στη Μουσκρόν και ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανησυχία.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απώλεσε το προβάδισμά της κι έμεινε με άδεια χέρια ελέω δύο «φτηνών» τερμάτων.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, ιδίως επειδή και τα δύο αντίπαλα τέρματα ήταν εξαιρετικά ατυχή, ήταν γκολ που μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Είναι σίγουρα καταστάσεις που μπορούν να βελτιωθούν. Όλοι όμως είδαν ότι είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Πρέπει να προσέξουμε να έχουμε πιο αισθητή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουμε περισσότερους συνδυασμούς. Πρέπει να αξιοποιήσουμε το 1-1 στην Κύπρο κόντρα στην ΑΕΚ, για να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος απέναντι στη Μουσκρόν και για να προσθέσουμε όσα μας έλειψαν», τόνισε ο αρχηγός της βελγικής ομάδας, Βάντις Οτζίτζα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σκόρερ Λοράν Ντεπουάτρ: «Μετά την ισοφάριση της Μουσκρόν αρχίσαμε να αμφιβάλλουμε. Ακολούθως τους δώσαμε το δεύτερο γκολ σε συσκευασία δώρου. Οφείλουμε πραγματικά ν’ αποφεύγουμε τέτοια γκολ. Ναι, αμυντικά, πρέπει να γίνουμε πιο σταθεροί. Όπως και στα παιχνίδια με Σαρλερουά, Βιτορούλ και ΑΕΚ σπαταλάμε το προβάδισμά μας. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το αποτέλεσμα»
 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη