Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Καμία συμφωνία, δεν θα πάνε σε μεταγραφές τα χρήματα»

  13/08/2019 13:30
«Καμία συμφωνία, δεν θα πάνε σε μεταγραφές τα χρήματα»

«Καμία συμφωνία, δεν θα πάνε σε μεταγραφές τα χρήματα»

  13/08/2019 13:30

Το τυπικό κομμάτι, δηλαδή η ανακοίνωση, απομένει για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Δημήτρης Λάζος τόνισε μεν πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, συμπλήρωσε ωστόσο ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, ενώ αναφέρθηκε και στην αποζημίωση που θα εισπράξει το βαρωσιώτικο σωματείο. Μια έμμεση, πλην σαφής επιβεβαίωση για τη μεταγραφή..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα, πώς και πότε θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για Κωστή

«Το σωματείο μας έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή να μεταβεί με τον εκπρόσωπο του για να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο του. Αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση, είμαστε σε καλό δρόμο και αναμένουμε ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Ερωτηθείς αν θα γίνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κωστή ο Λάζος απάντησε:«Έχει κλείσει το ρόστερ βάσει των οικονομικών δεδομένων που έχουμε. Ο προπονητής έχει ένα προϋπολογισμό στα χέρια του και κινείται με βάση αυτόν. Τα χρήματα που θα πάρουμε για τη μεταγραφή του Κωστή, θα δούμε πως θα τα χρησιμοποιήσουμε. Δεν θα μπουν όμως, χρήματα για αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας