Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Κύπρο για παζάρια ο Μίκου!

  13/08/2019 13:49
Στην Κύπρο για παζάρια ο Μίκου!

Στην Κύπρο για παζάρια ο Μίκου!

  13/08/2019 13:49

Κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα της απόκτησης επιθετικού από την Ομόνοια, καθώς αφίχθηκε σήμερα στην Κύπρο ο Νίκολας Λαντισλάο Φεντόρ Φλόρες, γνωστός ως Μίκου, προκειμένου να έχει επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο 34χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός έχει θητεύσει σε Βαλένθια, Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Σέλτικ και προφανώς δεν τίθεται θέμα για την αξία και την ποιότητά του.

Υπό διερεύνηση, αντιθέτως, είναι αφ' ενός η προσέγγισή του στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αφ' ετέρου η δίψα του για μπάλα στα 34 χρόνια του και η αγωνιστική του κατάσταση, καθώς δεν έχει αγωνιστεί από τον Μάρτιο.

Ακριβώς γι' αυτό μετά την αρχική βολιδοσκόπηση θα γίνουν και επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας. Υπογραμμίζεται πως η έλευση του παίκτη στην Κύπρο δεν συνεπάγεται προχωρημένες διαπραγματεύσεις ή οποιουδήποτε είδους δέσμευση εκ μέρους της Ομόνοιας, η οποία ούτως ή άλλως έχει κι άλλους υποψήφιους στη λίστα της για τη γραμμή κρούσης.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας