Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ο Ντολ τους αξιοποίησε όλους, στο τέλος θα το δείξουμε»

  13/08/2019 19:40
«Ο Ντολ τους αξιοποίησε όλους, στο τέλος θα το δείξουμε»

«Ο Ντολ τους αξιοποίησε όλους, στο τέλος θα το δείξουμε»

  13/08/2019 19:40
Στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναμέτρηση με τους Αζέρους και στην αλλαγή προπονητή.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν πιθανότητες και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
 
Η Καραμπαχ πήρε ένα σημαντικό διπλό, αλλά με πίστη και ελπίδες η ομάδα μας πρέπει να παλέψει. Όλες αυτές τις μέρες τις αναλώσαμε στην αλλαγή κάποιων πραγμάτων.

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι γεμάτη επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, με αυτή τη λογική ήρθαμε να παλεύουμε με τις λίγες πιθανότητες που έχουμε.

Άλλο το τι θα δει κάποιος αγωνιστικά και άλλο πια είναι η ατμόσφαιρα τω τελευταίων ημερών. Η αλλαγή προπονητή έχει ένα θετικό πρόσημο και ο Τόμας Ντολ, αξιοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Έχουμε έρθει εδώ με όλους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προπονηθούν πλην το Άλεφ και Σαβιτς που ήταν τραυματίες. Αυτό δείχνει αν μητι άλλο ένα κλίμα συνολικότατα και πνεύμα ομαδικό.

 Είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο και χρειάζεται να αποδείξουμε σήμερα ποσό ομάδα είμαστε και στο τέλος θα δείξουμε ότι αυτό το στοιχείο το έχουμε.»
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας