Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γιάν Λέσιακς: Θέλω να τα πετύχω αυτά με την ομάδα-Γι' αυτό δέχθηκα το συμβόλαιο

  14/08/2019 17:47
Γιάν Λέσιακς: Θέλω να τα πετύχω αυτά με την ομάδα-Γι αυτό δέχθηκα το συμβόλαιο

Γιάν Λέσιακς: Θέλω να τα πετύχω αυτά με την ομάδα-Γι' αυτό δέχθηκα το συμβόλαιο

  14/08/2019 17:47
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρασίνων παραχώρησε ο Γιαν Λέσιακς, μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας.
 
O 29χρονος Τσέχος αμυντικός δήλωσε πώς είναι χαρούμενος εδώ και θα παλέψει για τους στόχος της ομάδας του. Αναφέρθηκε ακόμα, στο πώς η Ομόνοια είναι σοβαρή ομάδα και με ιστορία και ότι θα δείξει στους φιλάθλους της ομαάδα της Λευκωσίας ότι είναι ένας σωστός παίκτης. 
 
Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Αισθάνομαι ωραία, έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η ομάδα έχει μεγάλους στόχους όπως να παλέψει στο πρωτάθλημα και να κερδίσει το κύπελλο.
 
Θέλω να τα πετύχω αυτά με την ομάδα. Μίλησα με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται Κύπρο και μου είπα όλοι πώς είναι ωραία εδώ, με καλούς ανθρώπους και καλά γήπεδα. 
 
Ενώ όλοι μου είπαν ότι η Ομόνοια είναι μία σοβαρή ομάδα με μεγάλη ιστορία.Γι' αυτό δέχθηκα το συμβόλαιο γιατί μου αρέσει ν' αγωνίζομαι σε έτσι ομάδες με ιστορία και οπαδούς.
 
Είμαι αριστερός μπακ, μου αρέσει όμως να παίζω επιθετικά και να κάνω αρκετές σέντρες. Μου αρέσει επίσης, να δίνω ασίστ μέσα στην σεζόν και κάποτε σκοράρω.
 
Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω το καλύτερο που μπορώ σε κάθε αγώνα και ελπίζω να δείξω στους φιλάθλους μας πώς είμαι ένας σωστός παίκτης για την Ομόνοια.»
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας